Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MUDURNU İLÇE KONGRESİ TAMAMLANDI

MUDURNU İLÇE KONGRESİ TAMAMLANDI
Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre süreci devam ediyor. CHP son olarak Mudurnu İlçe Başkanlığı kongresini gerçekleştirdi. Kongrede görev değişikliği yaşandı. 2013 yılından itibaren Mudurnu ilçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Hakkı Yazgan, görevin

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Teşkilatı Kıbrıscık, Mengen, Göynük, Yeniçağa, Dörtdivan ve Merkez ilçe kongrelerinin ardından son olarak Mudurnu İlçe Kongresi’ni de tamamladı. Mudurnu Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye diğer ilçelere oranla yoğun bir katılım olduğu gözlendi. Kürsüye çıkan konuşmacılarda Mudurnu’da ilginin daha yoğun olduğunu belirttiler. İlçe Başkanlığı’na aday olan Sami Özdemir’in aynı zamanda Bolu Belediyesi Meclis üyesi olması nedeniyle meclis üyesi arkadaşları da Özdemir’i bu günde yalnız bırakmadı.

Kongre, 2013 yılından itibaren Mudurnu Merkez İlçe Başkanlığı’nı yürüten İsmail Hakkı Yazgan’ın konuşmasıyla başladı. Yazgan, görevi süresince kendisine destek veren partililere tek tek teşekkür ederken, başkanlık döneminde yaptığı çalışmaları aktardı.

Faaliyet raporlarının okunması ve oylanmasından sonra söz alan Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Özcan’dan sonra kürsüye çıkan İl Başkanı Kazım Karsu, son dönemde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yönelik operasyon yapıldığını belirterek, “Bu operasyonun nereye kadar gideceğini bilmiyorum ama birlik beraberlik içinde olursak bu operasyonu bertaraf ederiz” dedi.

Kongreye katılım sağlayan Parti Meclis Üyesi Canan Kaftancıoğlu, 2019 yılında yapılacak olan seçimlere değinerek, “Sırtımızdaki son ter damlasını akıtana kadar mücadele etmemiz gerekiyor, ilkeli ve inançlı bir şekilde.” diye konuştu.

Çok sayıda partilinin konuşmasının ardından tek aday olarak gidilen kongrede, Sami Özdemir CHP Mudurnu ilçe Başkanlığı’na seçildi.

Özdemir’i ilk olarak Bolu Belediye Meclis Üyesi arkadaşları tebrik etti.

Etiketler: