Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’de beklenen aday adayı

MHP’de beklenen aday adayı
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yazılı bir basın açıklaması yaparak, yürüttüğü il başkanlığı görevinden istifa ederek 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde MHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Hayatım boyunca ‘Allah şahsıma neyi nasip ettiyse şükrettim fazlasını yaşamadım, istemedim tevekkül ettim.

7 Ocak 2015 tarihinde Ülkü Ocakları Genel başkanımızın talimatı ile İl Başkanı olarak atadım akabinde 27 Nisan 2016 tarihinde MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla MHP Bolu İl Başkanı olarak atan o günlerden bugüne kadar var gücümle çalıştım.

Kimi zaman cami önünde 1 Fatiha’da Sen Oku diyerek karşınıza çıkıp elinizi sıktım, kimi zaman nerde bir mazlum varsa onun yarasına merhem olmak için desteğini istedim. Biz istedik, Siz verdiniz, Allah nasip etti! Bayramlarda yetimlerin yüzünü güldürdük, engelli kardeşlerimize umut olduk, derdi olanla hem hal olduk.

Durmadık, yılmadık yorulmadık engel tanımadık. Yapamazsınız dediler yaptık, Başaramazsınız dediler başardık, aşamazsınız dediler aştık. Kavgalarımız oldu adam gibi kavgalarımız, duruşlarımız oldu mertçe yiğitçe, kaygılarımızın adı hep vatan oldu.

Sokaklarda, üniversitelerde, Bolu’nun sokaklarında hainlerin korkulu rüyası olduk geçit vermedik. Bu satırları okuyan herkesin annesi kendi annemiz, babasını kendi babamız, evladını kendi evladımız bildik onlar zarar görmesin diye her türlü tehlikeyi göze aldık.

15 Temmuz darbe girişiminde hepimiz birer Türk Bayrağı olup, abdestimizi alıp, şehadet arzusu ile aranızda olduk. Kol kola omuz omuza, mertçe, yiğitçe.

Allah nerede olmamızı istiyorsa biz orada olduk olmaya da devam edeceğiz. Bizim için en büyük onur ve mutluluk bir il başkanı, bir ocak başkanı olmaktan ziyade kardeşiniz Adem olarak gönlünüze girmek oldu.

Yıllardır davamızı hak ettiği yere getirmek için verdiğimiz mücadelede şahsıma maddi-manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum, hakkınızı helal edin. An itibariyle 27.dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde sizlerin haklarını savunabilmek, korkusuzca dile getirebilmek ve Türkiye’nin Bölünmez Bütünlüğüne hizmet etmek adına Mv. Aday Adaylığı başvurusu yapmak adına MHP Bolu İl Başkanlığından istifa ediyorum. Yıllarca omuz omuza mücadele ettiğim tüm dava arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kardeşiniz Adem olarak MHP Bolu Mv. Aday Adayıyım.

Sıralamamız ne olursa olsun Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Emrinde bir nefer olarak mücadele edeceğim.

An itibariyle MHP Bolu İl Başkanlığı makamına yiğit dava arkadaşım abim Cihan Başaran, Seçim Koordinasyon Kurulu Başkanlığına da Abdullah Alemdar abimiz seçilmiştir. Allaha emanet olun.

Ne Mutlu Türküm Diyene!”

 

Etiketler: