Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ BOLU’YA GELECEK

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ BOLU’YA GELECEK

Evcil; “Milliyetçi -Ülkücü hareketin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ilimize davet ettik. Kendileri en kısa sürede Bolu’ya bir ziyaret gerçekleştireceklerini Bolu halkıyla kucaklaşacaklarını bildirdiler.” dedi.

MHP 12. Büyük Olağan Kurultayı’nda tekrar genel başkan seçilen Devlet Bahçeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adem Evcil; “MHP Bolu İl, Merkez ilçe ve ilçe başkanları olarak 18 Mart 2018 Milliyetçi Hareket Partisi Milli duruş, Şühedaya Vefa Millete Beka temalı 12. Büyük olağan kurultayımız sonrası sayın genel başkanımızın takdirleri ile göreve getirilen başkanlık divanımızı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ayrıca Türk gençliğinin Kılavuzu Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanlığına seçilen Sayın Talip Geylan beyefendiyi makamlarında ziyaret ettik.” ifadelerini kullandı.

“BOLU HALKINA SEVGİ SAYGI MUHABBETLERİNİ İLETTİLER”

Devlet Bahçeli’nin kısa zaman içinde Bolu’ya bir ziyaret gerçekleştireceğini söyleyen Evcil; “Milliyetçi -Ülkücü hareketin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ilimize davet ettik. Kendileri en kısa sürede Bolu’ya bir ziyaret gerçekleştireceklerini Bolu halkıyla kucaklaşacaklarını bildirdiler. Bilge liderimiz, Türkmen Beyimiz Bolu Halkına sevgi saygı muhabbetlerini ilettiler.

Boluspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dilediler” diye konuştu. 

Etiketler: