Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“LİDERİMİZİN BOLU’YA SELAMLARI VAR”

“LİDERİMİZİN BOLU’YA SELAMLARI VAR”
MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyarette bulundu.

Evcil; “MHP Genel Başkanımızı makamında ziyaret ederek ilimizle ilgili istişarelerde bulunduk. İl binamızın tadilatı ve önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz yeni üye katılım programımız ile ilgili kendilerini bilgilendirdik” dedi.

Evcil ziyaret ile ilgili değerlendirmesinde şunları kaydeder; “MHP Genel Başkanımızı makamında ziyaret ederek ilimizle ilgili istişarelerde bulunduk. İl binamızın tadilatı ve önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz yeni üye katılım programımız ile ilgili kendilerini bilgilendirdik. MHP Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de vatandaşımızın teveccühünü kazanmakta, her gün yeni katılımlarla gücüne güç katmaktadır.

MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için şerefli mazisinden günümüze kadar her türlü fedakârlığı yapmış bir siyasi partidir. 15 Temmuz öncesi yapmış olduğu uyarılarla yaklaşan tehlikenin büyüklüğünü gözler önüne sermiş,15 Temmuz sonrası oluşan milli birlik şuuruna sağladığı katkıyla gerek sınırlarımızda, gerekse sınır ötesinde parti politikalarının haklılığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sayın Genel başkanımız ilimizle ilgili her türlü gelişmeyi, tavrı, tutumu çok iyi bilmekle beraber yakından izlemektedir. Liderimizin Bolu’ya çok selamları vardır.” şeklinde konuştu.

Etiketler: