Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

LAPTOPLAR CUMARTESİ GÜNÜ DAĞITILACAK

LAPTOPLAR CUMARTESİ GÜNÜ DAĞITILACAK
Bolu Belediyesi tarafından ’Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi’ kapsamında, üniversite öğrencilerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla 10 Şubat’ta laptop hediye edilecek.

Bolu Belediyesi, ‘Eğitime Yüzde 100 Destek’ projesi kapsamında belirlenen şartları taşıyan tüm öğrencilere laptop hediye edecek. Bolu Belediyesi, Bolu merkez ilçedeki lise ve dengi okullardan mezun olarak 4 yıl ve üzeri örgün eğitim yapan üniversitelerden birine kayıt yaptırmış, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine laptopların dağıtımı 10 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’de Karaçayır Nikâh Salonu gerçekleştirilecek. Laptop dağıtım programına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da katılacak.

Bolu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bilgisayar teslim almak isteyenlerin bazı hususlara dikkat etmesi gerektiği belirtilerek, “Başvuru sahibi öğrencinin bilgisayarını almaya kimlik fotokopisi ile gelmesi gerekmektedir. Öğrencinin kendisi almaya gelememesi durumunda, anne, baba veya 18 yaşından büyük kardeşin hem kendi kimlik fotokopisini hem de öğrencinin kimlik fotokopisini getirmesi şarttır.” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler: