Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kadınlar gününe katılıyor, sorunları dinliyor!

Kadınlar gününe katılıyor, sorunları dinliyor!
Seben’de yaptığı başarılı çalışmalarla ilçe halkının gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Süleyman Özbağ her hafta ilçedeki  kadınlarla toplantı yapıyor.

Bolunun en geri kalmış ilçesi iken yaptığı çalışmalarla Seben’de tarım, turizm ve üniversite yatırımları ilçenin kaderini değiştiren Belediye Başkanı Süleyman Özbağ her hafta ilçedeki kadınlarla bir araya gelip onların sorunlarını dinleyip fikir alışverişinde bulunuyor.

Seben AK Parti Kadın Kollarınca organize edilen ve sadece ilçede yaşayan kadınların katıldığı ev toplantılarında Başkan Özbağ kadınlara yaptıkları çalışmaları anlatıp onlarla fikir alışverişinde bulunuyor. Her hafta düzenlenen bu toplantılara kadınlar büyük ilgi gösteriyor.

KADINLAR BAŞ TACIMIZ

Kadınların her zaman baş tacı olduğunu ifade eden başkan Özbağ, “Yaptığımız çalışmalarımızda mutlaka halkımızın görüş ve fikirlerine başvuruyoruz. Özellikle kadınlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Bu sebeple Seben halkımızın talep ve beklentilerine bu ziyaretlerimizle daha hızlı şekilde cevap vermeyi amaçlıyor, yaptığımız projeleri anlatıp, yapacağımız çalışmalara yön vermeyi planlıyoruz” dedi.