Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kadın Çalışanı hastanelik etti

Kadın Çalışanı hastanelik etti
Bolu’da, ekmek fırınında çalışan 31 yaşındaki E.U, başka bir fırın sahibiyle patronu arasındaki kavgayı polise ihbar ettiği için diğer fırın sahibi tarafından tekme ve yumruklarla hastanelik edildi. Kavga anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Edinilen bilgiye göre, Alpagutbey Mahallesi’nde fırın sahibi olan H.Ç. ile daha önceden bir fırın devri nedeniyle başka bir fırın sahibi olan H.H. arasında H.Ç’nin işlettiği fırında tartışma çıktı. H.H. ile H.Ç. arasında çıkan tartışma kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Patronu H.Ç. ile diğer fırının sahibi H.H. arasındaki kavgayı gören 31 yaşındaki evli ve 1 çocuk annesi E.U., durumu polise haber verdi.

E.U’nun polisi aramasına sinirlenen H.H., genç kadına tekme ve yumruklarla saldırarak hastanelik etti. H.Ç’ye de yumruklarla saldıran H.H., fırın sahibinin kanlar içerisinde kalmasına neden oldu. Çevredeki vatandaşların gelmesiyle zorlukla fırından dışarı çıkarılan H.H., polis ekipleri tarafında ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

H.H’den şikayetçi olmak için Bahçelievler Polis Merkezi’ne giden E.U. ise, polis merkezinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. H.Ç’ye ait iş yerinde meydana gelen kavga anı ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

YAŞADIKLARINI HASTA YATAĞINDA ANLATTI

Olayın Cuma günü meydana geldiğini ve Pazartesi’ye kadar hastanede yatacağını ifade eden E.U. yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Ben dışarıda dolabı düzeltiyordum ve bu şahıs gelerek patronuma saldırdı. Daha sonra ben polisi arayınca içeriye saldırdı. Dükkanın içinde patronum birkaç kere onu tuttu. Sonra ilk önce yumruk attı daha sonra kasığıma bir tekme yediğimi hissettim. Tekmeden sonra dizlerimin üzerine yığılmışım. Şikayetçi olmak için polise gittiğimde fenalaşarak hastaneye geldim.”

Etiketler: