Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KYK 33. İLLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

KYK 33. İLLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
Organizasyon, 11 il takımının katılımı ile Bolu'da başladı. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 33. İller Arası Futbol Turnuvası, Bolu'da başladı.


Organizasyon, 11 il takımının katılımı ile Bolu'da başladı. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) 33. İller Arası Futbol Turnuvası, Bolu'da başladı.

Bolu'nun yanı sıra Ankara, Bilecik, Bartın, Çankırı, Çorum, Eskişehir, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'tan takımların yer aldığı organizasyonda, grup maçları öncesi Karaçayır Mahallesi'nde bulunan sentetik futbol sahasında tören düzenlendi.

Törene, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu KYK İl Müdürü Şerafettin Çilkara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz katıldı.

Belediye Başkanı Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, karşılaşma için gelenlere özel bir coğrafyada olduklarını belirterek, "Bolu gelecekte turizm ve spor kenti olacak. Sporun her branşının olduğu kamp merkezi olacak. Sağlık ve üniversite kenti olacak. Öyle bir kenttesiniz." diye konuştu.

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan alanın, olimpiyat sporlarının yapılabileceği bir alan olarak ayrıldığını ifade eden Yılmaz, Bolu'yu dünya kenti yapmak için çalıştıklarını kaydetti.

KYK İl Müdürü Çilkara ise 11 ilden öğrencilerin katılımıyla maçların başladığını aktararak, "KYK İl Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirebilmek ve her türlü kötü alışkanlıklardan koruyarak öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif gelişimlerine katkı sağlamak, sporun eğitim hayatındaki etkin rolünü vurgulamak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla çeşitli sportif faaliyetler düzenlemekteyiz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Yılmaz, KYK İl Müdürü Çilkara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertem ve İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz'in başlama vuruşu ile Bolu ve Karabük KYK İl Müdürlüğü takımlarının maçı başladı.

Cumartesi günü final maçı yapılacak organizasyonda, toplam 220 sporcu mücadele verecek.

 

Etiketler: