Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KURBAN SEVABI SİZİN DERİSİ BİZİM”

“KURBAN SEVABI SİZİN DERİSİ BİZİM”

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, “Kurban Sevabı Sizin Derisi Bizim” sloganı ile Kurban paylarının Ülkü Ocakları’na verilmesi yönünde çağrıda bulundu ve kampanyaya destek istedi.

Kurban Bayramına az bir süre kaldı. Bayramda, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı yoğun bir mesai yaparak kurban derilerini ihtiyaç sahibi öğrenciler için toplayacak. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Boluluların kurban derilerine ihtiyaç sahibi öğrenciler için talip olacak.

Bolu Ülkü Ocakları yaklaşan kurban bayramı öncesinde yaptığı yazılı açıklamada teslim edilecek kurban deri ve paylarının ülke temellerine yatırım olduğunu belirterek; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da Ülkü Evlerinde kalmakta olan öğrenci kardeşlerimizin barınma ve eğitim giderlerinin karşılanması, ilimizde yaşamını idam ettiren Doğu Türkistan’la soydaşlarımıza destek olmak, ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olup onlarında yüzünde bayram sevincini görmek adına kurban derilerinize ve kurban paylarınıza talip olmaktayız. “Kurban Sevabı Sizin Derisi Bizim” sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kampanyamızda bizlere destek olmanız ülkemizin teminatı ülkücü gençliğe sahip çıkmanız, Türk Milletine daha iyi düzeyde hizmet edebilmesine vesile olmanızı sağlayacaktır. Ülkesine ve milletine karşılık beklemeden, çile ve sıkıntı içinde yokluk içinde hizmet eden ülkü erlerinin başka cemaat, örgüt vs. yapıların ellerine teslim etmemek adına vermiş olduğumuz mücadele de bu kampanyamız çok büyük önem arz etmektedir. Ülkemiz ve milletimiz ülkücü hareketin tavrının devletten yana olduğunu, asla ve asla devletine asi gelmediğine aksine bölücü olan her yapının karşısında korkusuzca durduğuna şahit olmuştur. Ülkü ocakları olarak gerek il binamızda gerek etüt salonumuzda eğitim ve öğretim faaliyetlerimizle Türk Gençliğimizi sokaklardan uzak tutarak donanımlı bir şekilde yetiştirilmesi için kültürel, sosyal ve sportif çalışmalarımız devam etmektedir. Ülkü Ocakları teslim edeceğiniz kurban deri ve paylarının Ülke temellerine destek olduğunu, geleceğin öğretmen, doktor, mühendis ve askerine yatırım olduğunu unutmayalım. İlimizde mevcut 23 adet ülkü evinde toplam 115 öğrenci kardeşimizin ve yeni öğretim yılında açılacak olan 5 adet ülkü evimizin oluşumuna katkı sağlamak adına tüm gönüldaş ve hayırseverlerimizi kurban bayramında Ülkü Ocaklarını yalnız bırakmamaya davet ediyoruz.

Bu vesile ile başta Şehit ailelerimiz olmak üzere Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar nice bayramlara huzur ve sağlıklı ulaşmayı Yüce Allah'tan niyaz ederiz” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: