Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÜPÇÜ’DEN HASTANE’YE YENİ ÖDENEK

KÜPÇÜ’DEN HASTANE’YE YENİ ÖDENEK
Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, bu ay içinde açılması planlanan yeni Gerede Devlet Hastanesi demirbaşları için 506 bin 394 TL ödenek aldı.

Yeni Gerede Devlet Hastanesi’nin demirbaş alımlarında kullanılacak olan 506 bin 394 TL paranın tahsisi 01 Mart 2018 deki görüşmenin ardından hesaplara aktarıldı. Sağlık Bakanlığı Yatırım İnşaat Genel Müdürü ile yapılan görüşmelerin ardından talepleri ileterek ödenek aldığını belirten Ak Parti Bolu Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, yeni hastane binasının bu ay içinde açılarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda Gerede’ye gelerek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile yeni hastane binasını gezen Küpçü, “Hastane heyetinden aldığımız talepler doğrultusunda ödeneklerimizi almaya devam ediyoruz. Bu ödeneğimiz hastane içerisinde ihtiyacımız olan demirbaş alımı için kullanılacaktır, paranın tahsisi yapılarak hastane hesaplarına geçti, inşallah bu ay içerisinde yeni binamızda hemşerilerimiz hizmet almaya başlayacaklar” ifadelerine yer verdi.

 

Etiketler: