Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KİMSEDEN FIRÇA YEMEM”

“KİMSEDEN FIRÇA YEMEM”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan partisinin il binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Özcan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında tüzük kurultayını görüşmek üzere basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara sert cevaplar verdi. Özcan; “Bu yalan haberi yapanın iyi anlaması lazım, ben bu yaştan sonra genel başkan dahil kimseden fırça yemem, siyasal anlayışım gereği kimseye de fırça atmam” dedi.

Özcan, sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçirdiği operasyondan dolayı geçmiş olsun dileklerini ifade ederek başladı. Özcan; genel başkanımızın çok yakınlarından da bilgi aldık. Çok önemli bir sağlık problemi olmadığını bize ilettiler. Acil şifalar diliyorum” dedi.          

Gurup toplantısında söz alan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın sözleri sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Başka konu yok mu?” dediğini iddia eden ve bunu haber yapan kişiler hakkında açıklamalarda bulundu. Özcan; “Beni rahatsız eden bir konuyla devam etmek istiyorum. Bolu’da bir belediyenin havuz medyası var bir de yalan haber yapan kendini de solcu olarak nitelendiren birileri var. Şöyle bir haber yapmış. Çok ciddiye aldığım için değil kendisini ama sosyal medyada bu yalan haber üzerinden bir tartışma başladığı için üzülüyorum” diye konuştu.

“DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKÇA İFADE EDEN BİRİYİM”

Tanju Özcan sözlerine şu şekilde devam etti: “İki gün önce partide kapalı bir grup toplantısı vardı. Ben her kapalı gurup toplantısında düşüncelerini açıkça ifade eden bir milletvekiliyim. O günde kapalı gurup toplantısında söylemem gereken her şeyi söyledim. Sayın genel başkan da büyük bir nezaket içerisinde benim söylediklerimi dinlediler. Şunu iyi bilmesi lazım bu yalan haberi yapanın, ben bu yaştan sonra genel başkan dahil kimseden fırça yemem, siyasal anlayışım gereği kimseye de fırça atmam. Bu tür haberlerden kim ne umar niye böyle haber yapar bunu anlamak mümkün değil. Ben hiçbir konuda tavrımı gizlemem. İl ilçe kongrelerinde taraf olacaksam taraf olmuşumdur. El altından iş çevirmedim. Kurultaylarda değişimden yana olduğumu açıkça söyledim. Açıca imzamı verdim. Açıkça bu değişimin niye olması gerektiğini anlattım. Kurultaydan sonra da burada seçilen genel başkana hep birlikte başarılar diledik. Yolumuza devam ediyoruz dedik. Ama birileri işte kendine göre addediyor böyle haberler yapıyor. Yalan söylüyor. Utanç duyuyorum.”

Etiketler: