Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KAZANILMASI GEREKEN ÖNEMLİ BİR MAÇTI”

“KAZANILMASI GEREKEN ÖNEMLİ BİR MAÇTI”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 21’inci haftasında kendi sahasında Grandmedical Manisaspor’u 3–0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Grandmedical Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Gol yollarında 3 tane gol attık ama çok daha fazlasını atabilirdik. O potansiyel var bizde. İnşallah diğer maçlarda bu pozisyonları gole çeviririz. Mücadeleden dolayı herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Karafırtınalar sözlerine şöyle devam etti: “Oyuncularımızı tebrik ediyoruz, camiayı tebrik ediyoruz. Kazanılması gereken önemli bir maçtı. 2 hafta kayıptan sonra, iyi futbol oynayıp kaybettikten sonra çok daha önem kazandı. Bu maçta iyi futboldan ziyade, iyi sonuç almayı düşündük. Bunu da aldı çocuklar. Emeklerinin karşılığını aldılar. Çok özveriyle çalışıyorlar. Yine çok pozisyon bulduk. Daha maçın 30’uncu saniyesinde öne geçebilirdik. Gol yollarında 3 tane gol attık ama çok daha fazlasını atabilirdik. O potansiyel var bizde. İnşallah diğer maçlarda bu pozisyonları gole çeviririz. Mücadeleden dolayı herkesi tebrik ediyorum”

“BUGÜN BOLUSPOR GAYET İŞTAHLI OYNADI”

Grandmedical Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın ise, Boluspor’un gayet iştahlı bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederek; “Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İlk devre gayet dengeli bir oyun gitti. Kazanma şevki onlarda oldu. Biz biraz kırılgan bir takımız. Genel yaşadığımız sıkıntılar içine takımın içinde orta saha oyuncusunun bulunmaması, devre arası takımdan giden oyuncuların birçoğu orta saha oyuncusuydu. Biz kanat oyuncularından orta saha oyuncuları yapmaya çalıştık. Orta sahadaki oyuncularda genç oyuncular. Bunun tecrübesizliğini yaşıyoruz. İkinci yediğimiz golden sonra da oyunun kırılma anları bizim adımıza kopma anları başladı. Bugün Boluspor gayet iştahlı oynadı. Bizimde girdiğimiz pozisyonlar var fakat biz golü bulamayınca mücadele gücümüz düşüyor. Boluspor’u tebrik ederiz. Bundan sonraki maçlarda da ligin sonuna kadar karakterli bir şekilde oyunu çirkinleştirmeden mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“YAZ BOZ TAHTASI DEĞİL BU”

Grandmedical Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın maddi ve manevi sıkıntı yaşadıklarını sözlerine ekleyerek şunları dile getirdi: “Genel anlamda maddi ve manevi anlamda sıkıntı yaşayan bir Manisaspor var, 9 puanı silinmiş bir Manisaspor var, devre arasında 10 tane oyuncusunu kaybetmiş bir Manisaspor var, yaz boz tahtası değil bu. Sezon başı bir iskelet kadro kurulur. Bu iskelet kadroyla beraber gidersiniz. Maalesef bütün iskelet kadro bozulunca bu sıkıntıları yaşıyoruz. Ama yapacak bir şey yok.”

Etiketler: