Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KARAFIRTINALAR’DAN OYUNCULARINA UYARI

KARAFIRTINALAR’DAN OYUNCULARINA UYARI
Kırmızı beyazlılar, Spor Toto 1’inci ligin 23’üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Boluspor teknik Direktörü Sait Karafırtınalar antrenman öncesi oyuncularına dikkat çekici uyarılarda bulundu.

B.B Erzurumspor maçında herkesin dikkatli olmasını ifade eden Karafırtınalar şunları söyledi: “Bu haftayla birlikte bütün maçlarda dikkatli olmamız lazım. Maç maç bakıyoruz. Lig çok karmaşık bir durumda. Kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Lider her hafta değişebiliyor. Bizimde orada olmamız lazım. Biz öncelikle kendimize bakalım. İki hafta bir seri yakaladık. Bunu devam ettirmemiz lazım. Başarılı olmak istiyorsak hedefi istiyorsak bu sizin elinizde. Onun için iş sizde bitiyor. Biz bir yere kadar varız” dedi.

Kırmızı Beyazlılar 22 Şubat Perşembe günü oynayacağı karşılama için son hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor maçında kazanan kadroyu bozmayacağının sinyallerini veren Karafırtınalar, sahasında B.B Erzurumspor'u mağlup ederek galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Etiketler: