Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KAR BİLE YAĞACAK!

KAR BİLE YAĞACAK!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu ile birlikte soğuk hava etkisi altına gireceğini, hava sıcaklıklarının önemli derecede düşeceği uyarısında bulundu. Genel Müdürlük ayrıca Bolu’nun da içinde bulunduğu Batı Karadeniz bölgesinin yüksek kesimlerinde kar yağışı görüleceğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrasında yurtta yağışlar gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşerken vatandaşlar hafta sonu hava durumuna dair haberleri araştırmaya başladı.

Hafta sonu yaklaşırken kuzeybatı kesimlerinden başlayarak ülkemizin büyük bir bölümünün Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine girdi. Hava sıcaklıkları aniden düştü, yurdun birçok yerinden yağmur haberleri gelmeye başladı.

Meteoroloji’nin yayınladığı tahminlere göre yağışların; Batı Karadeniz kıyıları, Kocaeli, ve Sakarya ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Ayrıca yağışın Batı Karadeniz’in 1400 m üzeri yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde de olacağı tahmin ediliyor.

 

Etiketler: kar yagacak bolu