Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Palyatif Servisi

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Palyatif Servisi
Bolu İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Palyatif Servisinde uzun süredir yatmakta olan Yasin Yıldırım için hastane yönetimi ve Palyatif Servis sorumlu hekimi ve çalışanları tarafından sürpriz doğum günü düzenlendi.


23 yaşına giren Yasin Yıldırım için hazırlanan sürpriz doğum günü organizasyonu hem Yasin Yıldırım’ı hem de ailesini çok mutlu etti.

Etkinlikte duygu dolu anlar yaşanırken konu ile ilgili olarak İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünite Palyatif Servisi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Ferhan Yılmaz; “Hastalarımızla geçen uzun yatış süreci ile birlikte onlarla aile gibi oluyoruz. Bizler sadece sağlık personeli değil aynı zamanda onların arkadaşı, sırdaşı olarak tedavilerinde birebir yanlarında oluyoruz. Yasin Yıldırım için de 23 yaşına girerken sürpriz bir doğum günü düzenleyip onu ve ailesini mutlu etmek istedik. Bu süreçte bize destek olan başta İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olmak üzere Hastane Başhekimimiz Op. Dr. M. Mustafa Gürdal ve hastane müdürlerimize ve Palyatif servis çalışanlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Kutlamada Yasin Yıldırım ve ailesinin yanı sıra onların yüzündeki tebessümün sağlık personeline yansıyan mutluluğu gözden kaçmazken Yıldırım ailesi organizasyon için herkese teşekkür ettiler.  Bu organizasyonla sağlık çalışanlarının hastalar ve aileleri için sadece çalışan değil bir aile olduklarını bir kez daha gösterdiler.