Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İMKANLARIMIZ ÇOK İYİ”

“İMKANLARIMIZ ÇOK İYİ”
Boluspor Kulübü doktorlarından Mustafa Cem Bozkurt, aylık olarak okuyucularla buluşan Boluspor resmi dergisine açıklamalarda bulundu.

Bozkurt, Boluspor’da sağlık konusunda imkanlarının çok iyi olduğunu vurgulayarak; “Boluspor Kulübü bu sene daha büyük oda ve sağlıklı bir hizmet sunabileceğimiz bir imkan sağladılar. Hem egzersizlerimizi, hem tedavilerimizi yapabileceğimiz geniş ve rahat bir odamız var. Yeni alet edevatlar alındı. O nedenle bu yıl her seneden daha iyi gidiyor her şey, giderek de daha da iyi olacak inşallah” dedi.

Mustafa Cem Bozkurt ile yapılan keyifli röportajdan satır başları şöyle:

“BOLUSPOR’DA YAKLAŞIK 10 SENEDİR ÇALIŞIYORUM”

Yaklaşık 13–14 senedir bu mesleği yapıyorum. Acil doktoru olarak asli görevimi Bolu Çağsu Hastanesi’nde yapmaktayım. Boluspor’da yaklaşık 10 senedir çalışıyorum. Aynı zamanda Altyapı Milli Takımları’nda da yaklaşık 7. Sezonum. Dışarıdan da Bobes Bolu Belediyespor’un sporcularına da sağlık desteği veriyorum. Elimden geldiğince Bolu’da sporcularımıza hekim olarak yoğun bir şekilde hizmet vermeye çalışıyorum.

“İMKANLARIMIZ ÇOK İYİ”

Boluspor’daki işimiz bu sene her sene olduğundan daha kolay, daha iyi. Çünkü 2 tane fizyoterapistimiz, 2 tane masörümüz, ayrıca bir tane daha doktorumuz var. Artı bize Boluspor Kulübü bu sene daha büyük oda ve sağlıklı bir hizmet sunabileceğimiz bir imkan sağladılar. Hem egzersizlerimizi, hem tedavilerimizi yapabileceğimiz geniş ve rahat bir odamız var. Yeni alet edevatlar alındı. O nedenle bu yıl her seneden daha iyi gidiyor her şey, giderek de daha da iyi olacak inşallah. Genelde ben asıl doktorluk mesleğimi Çağsu Hastanesi’nde yaptığım için tam zamanlı buraya gelemiyorum. Genelde antrenman öncesi gelip antrenmanda kim var, kim çıkar, sakatlığı nedir, nasıl bir tedavi uygulanır gibi genel bir koordinatör şeklinde son sözü söyleyen olarak görev yapıyorum.

“HER FUTBOLCUNUN DOSYASI VAR”

Her futbolcumuz bir dosyası var, takip olarak ne yaptık, ne ettik, bundan sonrası için nasıl bir metot ve tedavi uygulanır gibilerinden, takıma alır mıyız, antrenmana çıkarır mıyız, antrenmana çıkarırsak nasıl bir yöntem uygularız gibi her oyuncu takibimiz altındadır. Fizyoterapist ve masör arkadaşlarımızla bunları konuşup teknik direktörümüze ve hocalarımıza bunları bildiriyoruz. Tedavi gidişi hakkında bu daha mı sürer, önce mi biter gibi gelişmeleri tartışıp sonuca varıyoruz. Sağlık ekibimiz çok iyi, 2 fizyoterapistimiz, 2 masörümüz işlerinde oldukça iyiler. Masörlerimiz zaten çok eskilerden beri Boluspor’a hizmet etmekteler. Burada aile gibiyiz. Boluspor bir aile biler de sağlık ekibi olarak bu ailenin içinde olan fertleriyiz.

“DUYGUSALLIKLA BİLİM ARASINDA GİDİP GELEN BİR İŞ YAPIYORUZ”

İşimiz çok önemli aslında. Burası her şeyin sıkıntı olduğu bir alandır. Maç kaybedilir, bizden çıkar, oyuncu çıkmaz, bize çıkar. Oyuncu naz yapar, bize faturası çıkar yani herkesin naz kestiği keskin bir yerde görev yapmaktayız. Psikolojik terapi merkezi gibiyiz. Böyle bazen stresli, bazen keyifli sevinç ve üzüntünün olduğu bir ortamımız mevcut. Futbolculuk her meslekte olduğu gibi severek yapılınca iyi olan bir iş. Futbolcuların da bir yaşamı, bir ailesi var. Bazen nasıl kendimizin sıkıntı duyduğu, mutsuz olduğu günlerimiz oluyorsa, bu arkadaşlarımızın da olabiliyor. Bizler burada sadece oyuncularımızın sakatlıkları ile değil bu tür mentallerinin de sağlıklı olması adına görev yapıyoruz. Duygusallıkla bilim arasında gidip gelen bir işin ortasındayız.

“YÖNETİMİMİZ ELLERİNDEN GELEN TÜM DESTEĞİ VERİYORLAR”

Yönetimimiz sağlık ekibimizin ihtiyaçları doğrultusunda, her konuda ellerinden gelen tüm desteği veriyorlar. Küçük şehrin büyük takımı olarak ünlenen Bolusporumuz’da diğer takımlarda olduğu gibi maddi imkanlar çok fazla değil ancak yönetimimiz buna karşın her türlü imkanı sağlamaya çalışıyorlar.

Etiketler: