Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Her gün yüzlerce kişiye iftar veriliyor

Her gün yüzlerce kişiye iftar veriliyor
Yeniçağa Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayında bir geleneği bozmadı. Belediye tarafından her gün bir mahalleye iftar veriliyor.


Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Yeniçağa Belediyesi, her yıl düzenlediği iftar programlarının startını verdi. Belediye tarafından her gün farklı bir mahalle için iftar veriliyor. Yapılan iftarlara olan yoğun ilginin Ramazan’ın bereketini artırdığını ifade eden Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, “Geleneksel hale gelen iftar programlarımızı bu yıl da vatandaşlarımızın katılımlarıyla devam ettiriyoruz. Mübarek Ramazan ayı beraberlik, bereket ve paylaşma ayıdır. Bizim kurduğumuz sofralarda her gün yüzlerce vatandaşımızı ağırlamamız Ramazan ayının bereketini arttırıyor ve paylaşmanın ne denli önemli olduğunu bizlere gösteriyor. İftarlarımıza destek olan, bizlerle aynı sofrada buluşan Yeniçağalı hemşerilerime teşekkür ediyor, Ramazan aylarını kutluyorum” dedi.

Düzenlenen iftar programlarının her birine yüzlerce kişi katılırken en yoğun katılımlı iftar ise 1200 kişinin katıldığı Camiatik Mahallesi iftarı oldu. Belediye tarafından mahalle iftarlarının devam edeceği bildirildi.

Etiketler: