Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

HEM KAPALIYA HEMDE MARATONA GİRDİLER

HEM KAPALIYA HEMDE MARATONA GİRDİLER
Maratona, kapalıya ve vip tribününe girerek takımlarını destekleyen Ankaragücü taraftarlar karşılaşma genelinde tepki ile karşı karşıya kaldılar. Zaman zaman ortamın gerildiği maçta emniyet güçleri ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

Bolu tribününden bilet alarak Boluspor taraftarı arasına giren Ankaragücü taraftarı tepkiyi görünce çareyi sahaya atlamakla buldu. Birçok Ankaragücü taraftarı da atkıları ve formaları ile kapalı tribüne girerek ortamın gerilmesine sebebiyet verdiler. Karşılaşmanın başlarında sakin bir görüntü dikkat çekerken goller arka arkaya gelince kapalı tribünde gergin anlar yaşandı.

Ankaragücü taraftarları biletleri tükenince Boluspor tribününden bilet alarak karşılaşmaya girdikleri göründü. Kırmızı beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta misafir takım taraftarları bazı bölümlerde birlikte maçı izlemeye başlamışlardı.

Yaşana küçük sıkıntılardan dolayı Bolusporlu bazı taraftarlarda kapalı tribüne sarı lacivert formalı, atkı ve polarlı taraftarların nasıl girdiği yönünde tepki gösterdiler. Bolusporlu taraftarlar; ‘Biz deplasmanlarda sakince üzerimizde kırmızı bir şeyle giremiyoruz. Bolu’da herkes rahatça kendi takımlarını formalarını giyiyor ve istediği şekilde davranıyor’ diye serzenişte bulundular

Etiketler: ankara gucu boluspor