Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEDEFİMİZ YENİ BİR REKORA İMZA ATMAKTIR”

“HEDEFİMİZ YENİ BİR REKORA İMZA ATMAKTIR”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 24 Haziran Seçimleri ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Partisinin il binasında Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Samet Kocadağ ve partililerle birlikte 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan 27. Dönem milletvekili genel seçimi adaylık başvurusu süreci hakkında açıklamada bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay şunları kaydetti:

“ADAYLIK BAŞVURULARINI BAŞLATTIK”

“24 Haziran Seçimlerinin; Ülkemize, Bolu'muza ve dünya mazlumlarına hayırlı olmasını diliyorum. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gerçekleşen MKYK toplantısı sonrası; Partimiz listesinden gösterilecek adayların tespiti ve sıralamasının bütün seçim çevrelerinde merkez yoklaması usulüyle yapılacak. 24 Nisan 2018 Salı günü yani dün itibarıyla partimize adaylık başvurularını başlattık ve 29 Nisan 2018 Pazar günü sona eriyor.

Erkek milletvekili aday adaylarından 6 bin lira, kadın ve 18-25 yaş arası aday adaylarından 3 bin lira ve engelli aday adaylarından ise engellilik halini belgelemeleri şartıyla bin lira aidat alınacak.

Bolu'nun nüfusu 303.183, Seçmen sayısı 221.237, Kadın seçmen 113.703, Genç seçmenimiz 49.369, Bolu teşkilatları 35.337 üyesi olan, Türkiye'de nüfus oranına göre en yüksek üyesi olan bir Teşkilattır. Gayret gösteren başta Merkez ilçe olmak üzere Kadın, Gençlik ve tüm ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

“TAM ZAMANLI ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİRİYORUZ”

Bolu'da 932 sandığımız var. Önümüzdeki günlerde YSK'nın belirlediği kriterlerle belki sayı düşebilir ya da çıkabilir. 1864 AK Parti müşahiti var. Sandık yönetim kurullarını hazırladık. Türkiye'de sisteme giren ilk iliz. Bununla ilgili olarak da geçtiğimiz ay Genel Merkezde yapılan Bolu Teşkilatımıza özellikle teşekkür edilmiştir. Bu çalışmayı yapan merkez ilçe ve diğer ilçelerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle yönetim kurullarımızı kurduk. Gençlik ve Kadın Kollarımız da hazırlıklarını yaptılar. Seçime hazırız derken bundan bahsediyorduk. 7/24 esasına göre çalışıyoruz. Tam zamanlı çalışmalarını devam ettiriyoruz. 93 mahalle temsilcimizi belirledik. 487 köyümüzün temsilcisini tekrar gözden geçirip aktif hale getirdik. Genç dinamik, gönül vermiş kişileri yerleştirdik.

“ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTE, UYUMLU,  İYİ NİYETLİ OLMAKTIR”

Bolu teşkilatlarımız birbirine kenetlenmiş büyük bir ailedir. Bu büyük aile ile 24 Haziranda hedefimiz, 1 Kasım'da olduğu gibi, Referandumda da olduğu gibi yeni bir rekora imza atmaktır. Bunu başarabilecek güçte ve yapımız vardır. Bütün çalışmalarımızı kongrelerimiz devam ederken bu yapı üzerine kurduk ve gece gündüz çalıştık. Milletvekillerimiz, Belediyelerimiz ve tüm teşkilatlarımızla çalıştık. AK Parti döneminin Bolu'ya 13 yılda yaptığının hizmetlerin üçte ikisini 3,5 yılda yapmış teşkilatlarız. Bu aile içinde önemli olan birlikte olmak, uyumlu olmak, iyi niyetli olmaktır. 3.5 yılı aşkın görev süremiz içinde bunu hem kamuoyuna hem de teşkilatlarımıza bu uyumu ispat etmiş bulunuyoruz. Bundan sonra da böyle olacaktır. AK Parti sıradan bir parti değildir. Milletin iradesini ortaya koymuş bir partidir. O yüzden bu uyumu bozacak kimseyi izin vermeyeceğiz.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE SEÇİMİ BİTİRECEĞİZ”

Ben köyden gelmiş biriyim. Bizi almışlar ve şerefli yere layık görmüşler. Bu bizim için şereftir. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi Bolu teşkilatları yarın seçim olacakmış gibi hazır, iri ve diri bir teşkilattır. Kadın, Gençlik, ilçe teşkilatlarımızla, Belediyelerimizle ve İl Genel Meclisimizle her zaman sahadayız. 24 Haziranda da en yüksek oy oranı ile hem ilimize hem de Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır bir şekilde seçimi bitireceğiz. Bu süreçte MHP ile aramızda Cumhur İttifakı söz konusudur. MHP'li arkadaşlarımızla Türkiye'nin yarınlarını şekillendirecek ve daha güzel olması için bu seçimde ciddi bir çalışma içinde olacağız. Biz milletimize güveniyoruz. Devlet ve gelecek konusunda hassas olduğumuzu başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve parti yetkililerimiz her defasında ifade ediyorlar ve bizler de yolunu ve yönünü çizmiş bir teşkilatız. Bu saatten sonra tüm teşkilatlarımız seçime hazırdır.”

 

 

Etiketler: