Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HAYAL KIRIKLIĞI BOLUSPOR’DAYDI”

“HAYAL KIRIKLIĞI BOLUSPOR’DAYDI”

Boluspor devre arası çalışmalarını Antalya Belek’te sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar, günde yaptığı çift antrenmanlarla ikinci devreye hazır girmenin hesaplarını yapıyor. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar takımın kamp yaptığı otelde sorularımızı yanıtladı. Karafırtınalar, transfer çalışmalarından, takımın son durumuna kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Ligin ilk yarısını 24 puanla 6’ıncı sırada kapatan Boluspor’da çalışmalar yoğun tempoda devam ediyor. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, “Başkanım transferle ilgili bir açıklama yaptı. ‘Transfer düşünmüyoruz’ diye. Aslında gerçekte düşünmüyoruz ama birkaç tane eksiğimiz var. Onunla ilgili istişare yapıyoruz. Uygun bulursak, belki yapabiliriz. 1 veya 2 transfer olabilir” dedi. 


“İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ”

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerinin altını çizen Karafırtınalar; “Antrenmanlar keyifli gidiyor. Faydalı olacağını düşünüyoruz. Fazla bir ara verdiğimizi düşünüyoruz ama biz biliyorsunuz kupa maçı oynadık diğer takımlardan 4-5 gün daha fazla antrenman yaptık. 4-5 gün önce başlayacağız yine kupa maçıyla. Öncelikle kupa maçını nasıl geçeriz onun hesabını yapıyoruz. Ondan sonrada ligde çok ciddi 3 hafta bizleri bekliyor. Önce Giresun sonra Ümraniye iç saha ve Gazişehir deplasmanı. Bir zor periyot. Fizik kaliteyi en üste çıkarıp, moral ve motivasyonumuz zaten yerinde. Kupayla da onu biraz daha üst seviyeye çıkarıp, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

"İLK YARIDAN DAHA ÇOK PUAN ALACAĞIZ" 

İlk yarıya oranla ikinci yarıda daha çok puan almak istediklerini ifade eden iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz; “Rizespor maçını dışarıda tutuyorum. Bir tane İstanbulspor’a kaybettik ve Denizlispor ile berabere kaldık. Biz 4 puan kaybettik diye düşünüyorum. Buraya gelirken ilk günde söyledim, her maçı kazanmak istiyordum. Allah’a şükürler olsun 2 tanesi hariç hepsini kazandık. İkinci yarıda hedefimiz böyle. Hepsini kazanacağız diye bir şey yok. Bu bizim inancımız. Bizde oyunculara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu motivasyonla çalışıyoruz. İnşallah bunu başaracağız. Yine söylüyorum bir puan barajımız yok. İlk yarıdan çok daha fazla puan alacağımızı düşünüyorum” dedi.

“KADRO KALİTESİNE GÖRE YAKIŞMAYAN BİR YERDEYDİ”

Kadro kalitesi bakımından ilk yarının Boluspor’da olduğunu sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Ekonomik tablolar, takımların ligdeki konumunu da belirlemiş gibi gözüküyor. Aslında hayal kırıklığı Bolu’daydı. İlk 8 haftaya göre orada vardı. Kadro kalitesine göre yakışmayan bir yerdeydi. Onun dışında çok fazla yatırım yapıp, aşağılarda olan bir takım yok. Herkes harcadığı yerlerde. Manisa’da zaten ekonomik durum belli. Antep’in durumu belli. Denizli transfere kapalıydı, Eskişehir takımı transfer yapamadı. Sıralamalar zaten yavaş yavaş oturmaya başladı. Devre arasında iyi takviye yapan, oyuncuların alacaklarını düzgün ödeyen kulüpler ilk 6’nın, ilk 10’un içinde yer alacaktır” dedi.  

“1 VEYA 2 TRANSFER OLABİLİR”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, “Başkanım transferle ilgili bir açıklama yaptı. ‘Transfer düşünmüyoruz’ diye. Aslında gerçekte düşünmüyoruz ama birkaç tane eksiğimiz var. Onunla ilgili istişare yapıyoruz. Uygun bulursak, belki yapabiliriz. 1 veya 2 transfer olabilir” şeklinde konuştu.

“ESKİ DOSTLARI GÖRME AÇISINDAN GÜZEL BİR SEMİNER”

Antalya’dan 08-10 Ocak tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen teknik direktörler seminerine de katıldığını sözlerine ekleyen Karafırtınalar, “Bizi geliştiren şeyler çok daha fazla olsa mutlaka önemli olurdu. Eski dostları görme açısından güzel bir seminer. Tabiî ki önemli şeylerde vardı. Görsel yayınlar vardı. Sunumlar vardı onları izledik. Seminer Perşembe günü bitiyor” dedi.  

 

 

Etiketler: