Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Güzel bir hayır organizasyonuna imza atıyor

Güzel bir hayır organizasyonuna imza atıyor
Dörtdivan Belediyesi, belediye hizmet binası altına yardıma muhtaç vatandaşlar için hayır çarşısı kuruyor. Bu çarşı sayesinde ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara giyim yardımı yapılacak.

Haber: BMA

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu öncülüğünde açılacak olan Hayır Çarşısı ile ihtiyaç sahiplerinin eksikleri tamamlanmaya çalışılacak. Duyarlı vatandaşların katkılarıyla faaliyete geçecek Hayır Çarşısında ilçe ve köylerde yardıma muhtaç, ekonomik durumu iyi olmayan her yaştan vatandaşlara,  ayakkabıdan, kazağa kadar birçok ücretsiz giyim eşyası dağıtılacaktır.

Hayır Çarşısı’nın ilçedeki birlik ve beraberliğin en büyük yansımalarından biri olduğunu kaydeden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, “ İlçemizde başlatacağımız bu kapsamlı yardım hareketiyle yardımsever vatandaşlarımız ile yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız arasında kuracağımız bir köprü olacak. Hayır Çarşısını, vatandaşlarımızdan gelen yardımlarla kuracağız. Bu anlamda vatandaşlarımız kıyafet, ev eşyası gibi ihtiyaç duymadıkları ürünlerini Dörtdivan Belediyesine ileterek projemize destek verebilirler” dedi.