Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE’DE MEHMETÇİK VAKFI İÇİN KERMES

GEREDE’DE MEHMETÇİK VAKFI İÇİN KERMES
Gerede M.H. Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Ortaokulu tarafından Mehmetçik Vakfı yararına kermes düzenlendi.

Gerede M.H. Çevikoğlu İlkokulu ve Esentepe Ortaokulu , güzel bir farkındalığa öncülük etti. Geçtiğimiz günlerde bir kermes organize eden okullar, kermes gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlayacaklarını açıkladılar. Düzenlenen kermes açılışına HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Gerede Kaymakamı Cengiz Ünsal, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, STK Başkanları, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğrenci velilerinin bin bir emek harcadığı kermeste yaptığı konuşmasında HSK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz yaptığı konuşmasında, “Ben Geredeliyim. Sizden biriyim. Geredeli olmaktan her zaman gurur duydum. Bu anlamlı günde de sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Kermesi hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Gelirinin Mehmetçik Vakfına bağışlanacak olması ayrı bir anlam katıyor. Sağolun varolun” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Allar ise yaptığı konuşmasında, “Varlığıyla bizleri onurlandıran gururumuz Mehmet Yılmaz ağabeyimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kermesler Vakıf Medeniyetinin tezahürleridir. Gelirleri ihtiyaç sahipleri için harcanır. Bu kermeste de milletimizin ordusuna duyduğu sevgi çerçevesinde şehit ve gazi ailelerinin yanında olan Mehmetçik Vakfına bağışlanacak olması çok güzel bir düşüncedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılışın ardından kermesi gezen heyete Nimet Meto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Aşcılık ve Turizm Lisesinin hazırladığı yemekler ikram edildi. HSK Başkan Vekili kermesin ardından Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievini ziyaret etti.

Etiketler: