Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GEREDE’DE İKBAL GÜRPINAR RÜZGARI

GEREDE’DE İKBAL GÜRPINAR RÜZGARI
Televizyon programcısı, sunucusu ve yazar İkbal Gürpınar geçtiğimiz hafta Gerede Belediyesi ve AK Parti Kadın Kolları işbirliğinde organize edilen ‘’Mutlu Kadın Mutlu Toplum’’ isimli konferans vermek üzere Gerede’ye geldi.


Yüzlerce Geredeli vatandaşımızın dinlediği konferansta açılış konuşmasını Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Öncelikle konferansımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, İslam Âlemi için çok önemli olan mübarek Ramazan ayına kavuşacak olmanın şükrünü yaşıyoruz ayrıca anneler günü münasebetiyle Belediyemiz ve Kadın Kollarımız ile bu programı tertipledik bu vesile ile Tüm Annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Konferanslarıyla yurt içi ve dışında birçok kadının mutluluğu seçmesine vesile olmuş, şiir dinletisi ve organizasyonlarla sevenleriyle buluşan İkbal Gürpınar Gerede’ yi çok sevdiğini her defasında Gerede’ den geçerken Esentepe Mesireliğini merak ettiğini ve oraya gidip gördüğünü söyledi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği İkbal Gürpınar’ ın sevenleri tarafından salon hınca hınç dolduruldu. Sohbet ve söyleşi şeklinde geçen konferans katılımcılar tarafından da çok beğenildi. Program çıkışında İkbal Gürpınar katılımcı bayanlara bir sürpriz yaparak kozmetik ürünler hediye etti.

 

Program sonrası sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektiren İkbal Gürpınar kitaplarını da imzaladı.
Etiketler: