Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GALİBİYETİN MİMARLARI KONUŞTU

GALİBİYETİN MİMARLARI KONUŞTU
Boluspor, TFF 1’inci ligin 18’inci haftasında deplasmanda Akın Çorap Giresunspor’u Andre Santos ve Melih Okutan’ın son saniyelerde attığı gollerle mağlup edip, ikinci devreye galibiyetle başladı. Maçın ardından Bolusporlu oyunculardan Andre Santos, Melih Okutan ve Cengiz Umut Meraş açıklamalarda bulundu.

“BUGÜN ÜÇ PUAN DEĞİL, FAZLASINI KAZANDIK”

Boluspor’un genç sol beki Umut Meraş, yoğun bir kamp döneminin ardından zorlu karşılaşmaya çıktıklarını ifade ederek; “Yoğun bir kamp döneminden çıktık. Maçın önemini çok iyi biliyorduk. Takımımızı yürekten kutluyorum. Bugün üç puan değil, fazlasını kazandık. İnşallah haftaya Ümraniyespor maçını da kazanıp şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyoruz” dedi.

ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET ALDIK”

Maçın son anlarında kaptan Andre Santos’a asist yapan ve takımın ikinci golüne imza atan Melih Okutan ise“Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu sene ki hedeflerimiz doğrultusunda burada kazanmak çok önemliydi. Benim içinde güzel oldu. Sonradan oyuna girmeme rağmen attığım gol ile takımıma katkı sağladım. Çok değerli bir galibiyet aldık. İnşallah bu şekilde devam ederiz” şeklinde konuştu.

“SAİT KARAFIRTINALAR SADECE HOCA DEĞİL BİR ABİ, BİR BABA GİBİ”

Boluspor’un takım kaptanı Andre Santos ise, teknik direktör Sait Karafırtınalar ve ekibine övgüler yağdırarak şunları dile getirdi: “İyi oynayan bir Giresunspor’a karşı oynayacağımızı biliyorduk. Sezonun ikinci yarısına güçlü bir rakiple başlangıç yapacaktık. Maça istediğimiz gibi başlayamadık ama ikinci yarıda oyuna ağırlığımızı koymaya başladık. Oyuncu değişiklikleri ile birlikte fizik gücümüz daha da yükseldi. Son dakika bile olsa golleri bulmak çok güzeldi. Sait Karafırtınalar sadece hoca değil bir abi, bir baba gibi. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da beraberiz. Bu da bizi daha iyi bir aile haline getiriyor. Aynı şekilde ekibi de mükemmel insanlardan oluşuyor. Bu aile ortamı, bu hava bizi çok iyi yerlere getirecek. Oynayan, oynamayan, genç, yaşlı demeden herkese aynı sevgi ve saygıyı gösteriyor. Örneğin bugün Burak Asan şans buldu. Çok da güzel oynadı. Umarım daha çok şans bulur ve kendisini geliştirir.

 

Etiketler: