Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

“GALİBİYETİ TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ”

Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında Osmanlıspor'u 1-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Önemli olan ilk maçı gol yemeden bitirmekti, kazanmaktı, kazandık." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, elde ettikleri bu galibiyeti ceza nedeniyle karşılaşmayı tribünde izleyemeyen taraftarlara hediye ettiklerini söyledi.

Zor bir maç oynadıklarını ifade eden Karafırtınalar, "İlk maçlar her zaman zordur. Bu maç da öyle oldu. Bir de Osmanlıspor olması daha da zorlaştırdı. İlk maç tedirginliği hepimizde vardı. Biraz kontrollü oyunu tercih ettik. Ama buna rağmen yine bütün riskleri alarak önde bastık." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, ön hattında çok önemli oyuncuları bulunan Osmanlıspor gibi bir takıma karşı güzel bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayarak, "İyi analiz ettik. Arkadaşlar da sahada iyi uyguladılar. 70 dakika iyi oynadığımızı düşünüyorum. Sonlara doğru oyundan düştük. O da doğaldır. Skoru koruma psikolojisi ile biraz geriye yaslandık. Onun dışında zaten oyun olarak da gelmediler. Yüksek toplarla geldiler. Birkaç pozisyonumuz var, değerlendirebilirdik ama yapamadık. Önemli olan ilk maçı gol yemeden bitirmekti, kazanmaktı, kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Akçay: "Biraz daha yol almamız gerekiyor"

Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ise ligin ilk müsabakasının zor olacağını bildiklerini belirterek, "Bu karşılaşmada, eksiklerimizi ve takımımızın içerisinde farklılık gösteren durumları görme şansımız oldu. İkinci yarı müsabakaya asıldığımızı düşünüyorum ama Boluspor buna dirençle karşılık verdi, müsabakanın bizim lehimize dönmesine izin vermedi." diye konuştu.

Maçın güzel bir tempoda geçtiğini dile getiren Akçay, "Boluspor’u daha hazır gördük. Biraz daha yol almamız gerekiyor. Onları gördük. Organizasyonumuzu biraz daha üst seviyeye getirmemiz gerektiği ile yüzleştik. Önümüzdeki günler bunun için bize yarar sağlayacak. 8 haftalık süreci biz çok önemli görüyoruz. Bu 8 haftalık süreçte ne kadar puan toplayabilirsek toplayacağız. Bu 8 haftalık süreçte daha az kayıpla yola devam etmek istiyoruz. Umarım düşündüğümüz gibi olur." ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler: