Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“FİTNEYİ İÇİMİZE SOKMAYACAĞIZ”

“FİTNEYİ İÇİMİZE SOKMAYACAĞIZ”
Dörtdivan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, Şahin Serin Başkanlığında oluşan yeni Yönetim Kuruluna hayır olsun dileklerinde bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, birlik ve beraberlik mesajları verdi.


Bolu'nun tüm ilçelerindeki AK Parti Teşkilatlarında gerçekleştirilen kongreler sonrası yeni oluşan yönetimlere, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan Doğanay'ın bu sefer ki durağı Dörtdivan oldu.

Ziyarette; İl Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkan Vekili Arzu Güler, Dörtdivan AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin, Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Dörtdivan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

“DÖRTDİVAN AK PARTİ TEŞKİLATLARI OLARAK BİZ HAZIRIZ”

İl Başkanı Doğanay ve beraberindekilere Dörtdivan Teşkilatına yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ederek toplantının açılış konuşmasını yapan Dörtdivan AK Parti İlçe Başkanı Şahin Serin; "Ülkemiz için hayati önem taşıyan 2019 seçim süreci geliyor. Biz de Dörtdivan AK Parti Teşkilatları olarak biz hazırız. Geçmişte aldığımız oy oranlarını daha da arttırarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

“İLÇEMİZİ 2019 YILINDA YAPILACAK SEÇİMLERE HAZIRLAYACAĞIZ”

Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu ise yaptığı konuşmada; "İl Başkanımız ve Yönetim Kuruluna bu ziyaretleri için teşekkür ederken, böylesine bir kalabalıkla bu toplantıya katılan Dörtdivan Teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımızın başkanlığında her hafta düzenli olarak yapılan ilçe Yönetim Kurulu toplantısına, şahsım da her hafta Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Belediye Başkanı olarak katılıyorum. Burada sorunlarımızı tartışıyoruz ve birçoğuna da burada çözüm buluyoruz. Hedefimiz AK Parti Dörtdivan teşkilatlarının birlik içerisinde bu kış mevsimini dolu dolu geçirmesidir. Böylelikle ilçemizi 2019 yılında yapılacak seçimlere hazırlayacağız" ifadelerini kullandı.

“15 YILDIR KESİNTİSİZ İKTİDARDA OLUŞUMUZUN ANA NEDENİ LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR”

AK Parti'nin gücünü Halktan aldığını söyleyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, tüm oyunların boşa çıkacağını belirtti. Doğanay; "2001 yılında Liderimiz kim var diyerek yola çıktığında, il ve ilçe teşkilatlarının yapılandırmasında adam bulunamaz noktadayken çok şükür Milletimizin de desteğiyle bu günlere geldik. 15 yıldır kesintisiz iktidarda oluşumuzun ana nedeni Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu Millet, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a inanıyor. O'na inandığı için, desteğini de 15 yıldır esirgemiyor. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için Gezi Olayları ile başlayan süreç bugün de ekonomik anlamda yapılanlarla devam ediyor. İnanın bu ülkenin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olması, tüm dış mihrakların sesi çıkmayacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan olmadığında geçmişte olduğu gibi bu ülkeye diz çöktürecekler. Sayın Genel Başkanımız ne diyor; diz çökmeyeceğiz, yıkılmayacağız, bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı susturmayacağız, vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Tüm dış güçler ve onların buradaki maşaları rahatsızlar. Dün sadece Kırıkkale marka tabanca dışında hiç bir silahı üretemeyen, tamamen onlara bağımlı olan bir Türkiye'den bugün kendi uçağını, tankını, helikopterini üreten bir Türkiye'ye gelindi. Tüm mesele bu" dedi.

“UFAK TEFEK İŞLERLE UĞRAŞMAYI ARTIK BIRAKACAĞIZ”

Konuşmasını Teşkilatlara birlik mesajıyla sona erdiren Doğanay; "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız ülkeyi kuşatan bu kadar iç ve dış düşmanla gece gündüz mücadele ederken, biz, AK Parti Teşkilatları olarak hala onun kaşı, bunun gözü diyerek birbirimizle uğraşırsak bu vebalin altında başta şahsım olmak üzere kimse bunun mahşerde hesabını veremez. Evet hatalarımız yok mu? Var. Kusurlarımız yok mu? Var. Ama konuşmamız, sürekli birbirimizle istişare içerisinde olmamız gerekiyor. Ufak tefek işlerle uğraşmayı artık bırakacağız. Fitne odaklarının bizim içimize sokmaya çalıştıkları fitneye asla müsaade etmeyeceğiz.  AK Parti Bolu Teşkilatları; İl Başkanı, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve tüm kademeleriyle birlikte dün olduğu gibi bundan sonra da bir olarak, diri olarak, iri olarak tek vücut Reis'inin davasına hizmet etmeye devam edecektir" diye konuştu.

 

Etiketler: