Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

EMİNE BAŞKAN AÇILIŞINI BÖYLE YAPTI

EMİNE BAŞKAN AÇILIŞINI BÖYLE  YAPTI
El sanatları usta öğreticisi Neşe Çağan’ın hazırlamış olduğu el sanatları sergisi açıldı.


Bolu Belediyesi ile Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde açılan el sanatları kursunda usta öğretici Neşe Çağan tarafından hazırlanan ahşap boyama, kağıt rölyef ve ipek kozası çalışmaları, Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi’nde açılışı yapılan sergi ile sergilenmeye başlandı.
Bayanlara hitap eden serginin açılışına Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Kenan Öztürk, Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmen ve usta öğreticileri ile vatandaşlar katıldı.
Usta öğretici Neşe Çağan, açılış öncesi yaptığı konuşmada, sergilenen tüm çalışmaların el emeği göz nuru olduğunu kaydetti.
“İNANILMAZ GÜZELLER”
Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, sergiyi çok beğendiğini söyleyerek “Gerçekten mükemmel çalışmalar var. Belediyemizin katkılarıyla açtığı kurslarda hocamız, içlerindeki güzelliği yaptığı el emeği işlere yansıtmış. Tebrik ediyorum. Dün akşam tesadüfen ben bu sergiyi gördüm. Gerçekten inanılmaz güzeller. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Düzenlenen kursun Bolu Belediyesi işbirliğinde açıldığına değinen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk ise “Bu işin bir ucu Halk Eğitim Müdürlüğü, diğer ucu Bolu Belediyesi. O nedenle öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz beye ve Başkan Yardımcımız Emine hanıma bizlere verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ederim” dedi. Öztürk, sergide çok güzel eserlerin yer aldığına belirterek  “Neşe hocamızı da tebrik ediyorum. Çok güzel eserler ortaya koymuş. Evde atılmak üzere olan bir tava bir anda mükemmel bir süs haline gelmiş. Hiç aklımıza gelmeyecek eşyalar farklı bir kimliğe bürünüyor” şeklinde konuştu.
Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu ve Halk Eğitim Müdürü Öztürk, daha sonra serginin açılış kurdelesini keserek sergiyi dolaştı.
Ahşap boyama, kağıt rölyef ve ipek kozası çalışmalarından oluşan el sanatları sergisi Pazar akşamına kadar açık kalacak.

Etiketler: