Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CÜNEYT ÇAKIR’DAN SÜRPRİZ VİDEO

CÜNEYT ÇAKIR’DAN SÜRPRİZ VİDEO
Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi sezon sonu galası ve kokart töreni düzenledi.


Gala törenine, TFFHGD Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, TFFHGD Başkan Vekili Ahmet Şahin, TFFHGD Başkan Vekili / FIFA Hakemi Mete Kalkavan, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Necmi Arman, Sağlık İl Müdürü Yar. Doç Dr. Muhammed Emin Demirkol, Boluspor Kulübü Eski Başkanı Emin Semercioğlu, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Tüfad Başkanı İrfan Ulusan, Boluspor Kulübü Alt Yapı İdari Menajeri Kemal Hatipoğlu, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Erhan Beykoz, Rıza Kiniş, H.Cahit Çokşirin ve Mitat Ay, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, Boluspor Kulübü Antrenörleri Yılmaz Özen, Fatih Ateş, kulüp yöneticileri, hakem ve gözlemciler katıldı.

Gecenin Açılışını Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Şube Başkanı Arif Ergün Yaptı, Ergün konuşmasında düzenledikleri kendilerini yalnız bırakmayan genel başkan ve vekillerine, Bolu protokolüne, kulüp temsilcilerine, hakem ve gözlemci hocalarına teşekkür etti ve yeni il hakemi olan arkadaşlara başarılar dileyerek bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ergün’den sonra kürsüye çıkan Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, konuşmasına seçimlerdeki desteği için Bolu şubesine teşekkür etti ve yeni il hakemi olan hakemlere başarılar dileyerek kokartını taktığı genç isimlerin ilerde FİFA hakemleri olarak çıkıp FİFA kokartlarını takmayı nasip etmesini diledi.


Gecenin sürprizi ise Fifa kokartlı hakem, Cüney Çakır ve ekibinin Bolu hakemlerine gönderdiği videoydu.

Çakır ve ekibi kameraların karşısına geçerek; “'Herkese Merhabalar öncelikle Nazik davetiniz için çok teşekkür ederiz ama yurt dışında maçta olacağımızdan dolayı aranızda bulunamayacağız, öncelikle Arif kardeşimize sevgilerimizi sunuyoruz, hakem arkadaşlarımıza sevgilerimizi sunuyoruz. Bütün gözlemci hocalarımıza da sevgilerimizi sunuyoruz. Keyifli bir gece olsun, herkese selamlar” ifadelerini kullandı.

Çakır ve FİFA hakemlerinin imzaladığı forma çekilişte Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin'e çıktı.

EMEKTAR'A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Karaçayır’ın emektar ismi Karaçayır’ın babası olarak tabir edilen tesis sorumlusu Mehmet Karaüzüm'e hakemler adına teşekkür plaketini TFFHGD Genel Başkan Vekili ve FİFA Hakemi Mete Kalkavan takdim etti.

Etiketler: