Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP'de yeni yönetim

CHP'de yeni yönetim
Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçekleştirdiği 36. Olağan Kongresiyle tekrar İl Başkanlığına seçilen Kazım Karsu ve yeni yönetimi Anıt Park’ta Atanın huzura çelenk bıraktı.


Haber: ASLI AKIŞ

Anıt Park’taki törene CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu ve yeni yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Yönetim Kurulu üyesi Remzi Kocaman ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Anıt Park’ta Ata’nın huzurunda gerçekleşen program ilk olarak CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’nun Atatürk Anıtına çelenk bırakmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

“SAYGIMIZ SONSUZA KADAR SÜRECEKTİR”

Programda ilk olarak İl Başkanı Karsu konuştu. Karsu, bu kutsal görevi yapmak üzere atamızdan müsaade almaya, saygı sunmaya geldik dedi ve sözlerine devam etti: “CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu “Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Yüce Mustafa Kemal Atatürk, benim iki büyük eserim vardır, bunlardan birisi Türkiye Cumhuriyeti diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi demiştir. Bizler bugün Cumhuriyet Halk Partisinin yönetimine seçilmiş olarak bu kutsal görevi yapmak üzere Atamızdan müsaade almaya, saygı sunmaya geldik. Bu saygımız sonsuza kadar sürecektir. Yüce Mustafa kemal Atatürk’ün, ilkeleri, onun devrimleri, felsefesi bizimle beraber çocuklarımıza oradan da onların çocuklarına devam edecektir.”

 “ÜLKENİN BAŞINA BELA OLAN İKTİDARDAN KURTARMAK BİZİM BORCUMUZ”

Karsu’dan sonra konuşan Milletvekili Tanju Özcan, kongresini yapamayanlarla mücadeleye kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek; “Bugün güzel bir gün. Yeni yönetimler bereketli günlere imza atacaklar. Özlediğimiz bir tabloydu. Cumhuriyet Halk Partililer olarak biz artık kenetlendik. Kendi, aile içimizde yaşanan sorunları bir tarafa bıraktık. Bundan sonra şu kongresini yapamayanlarla mücadeleye kaldığımız yerden devam edeceğiz. Biz artık Bolu’da başarılı olmak için her imkana sahibiz. Bundan sonra önce yerelde sonra da genelde bu ülkenin başına bela olan iktidardan kurtarmak bizim bu millete ve kurucumuz olan Mustafa Kemal Atatürk’e olan borcumuz. Bunu gereğini getireceğinize olan inancı gözlerinde görüyorum. İyi ki varsınız. Yeni seçilen Merkez ilçe ve İl yönetimine de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.