Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP’DEN ORHAN FIRAT’A ZİYARET

CHP’DEN ORHAN FIRAT’A ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde kongresi gerçekleşen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, il ve ilçe teşkilatı, belediye meclis üyeleri katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partilileri Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve yönetim üyeleri ile beraber karşıladılar.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 13 Ocak 2018 tarihinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası 41. Olağan Genel Kurulunda başkan seçilen Orhan Fırat’a hayırlı olsun dileyerek bu bayrağı daha ileriye taşımaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca odanın talepleri ve isteklerini dinledi.

"KOL KOLA GİRDİK BU BİR HİZMET YARIŞI DEDİK”

Orhan Fırat, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu, il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Fırat yaptığı konuşmada; “Cenab-ı hak nasip etti arkadaşlarda bizi tercih ettiler bu göreve talibiz zaten. Görevimize başladık. Bolu’ya yakışır bir genel kurul yaptık. Kol kola girdik ve bu bir hizmet yarışı dedik. İlk ziyaretimiz de o arkadaşıma yaptım. Hiç dargınlığımız kırgınlığımız yok. Bu hizmet yarışı, bir bayrak yarışı dedik. Üyelerimizin tercihi bizim yönümüzdeydi. Ayrıcalığımız yok oy vereni de vermeyeni de biz kucaklamak zorundayız. O konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. İnanın seçimden önce herkesi nasıl dolaştıysak seçimden sonra da dolaşıyorum insanları. Yapılacak ne varsa kendi gücümüz nispetinde onlarında yapacağımızın sözünü veriyorum. Yapamayacaklarımızı da arkadaşlara bunlar olmaz şunlar olur gibi telkinde de bulunuyorum. Bu konuda iyi de tepkiler alıyoruz dostlarımızdan. Tabi burası kurumsal bir yer. Burası bir devlet ile esnaf arasında bir köprü. Bu köprüyü de iyi kullandığımız müddetçe bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum. Bizde emanetimizi en iyi şekilde bırakacağız iyi şekilde bırakabilirsek ve hoş seda bırakırsak ne mutluluk olacak diye düşünüyorum” dedi.

“EN ÖNEMLİ MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN BİRİSİ”

Özcan, ziyarette en önemli meslek gurubu ve çok sayıda üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat’a bu bayrağı daha ileriye taşımaları gerektiğini belirterek; “Sizlerin bu görevi üstlenmesinden biz mutluluk duyduk. Çok değerli yine sevdiğimiz bir arkadaşımız ile yarıştınız. Bolu’daki şoför esnafı arkadaşlarımız size bu görevi verdi. Bolu’daki en önemli meslek örgütlerinden birisi burası, çok sayıda üyesi var biz bunu biliyoruz. Aşağı yukarı her yıl ziyarete geliyoruz. Rahmetli Nihat Alpat Öztürk ile burada uzun sohbetlerimiz oldu. Onun taşıdığı bayrağı artık daha ileri noktalara taşıyacaksınız onu biliyoruz” ifadelerini kullandı.

“KOORDİNELİ ÇALIŞMAK SON DERECE ÖNEMLİ”

Ziyarette son olarak Ersan Türkoğlu’ da üzerlerine düşen ne görev varsa yapacaklarını ifade ederek; “Üyelerinin sorunları konusunda çözüm noktasında son derece önemli görevler düşüyor bunun farkındayız. Sivil toplum örgütleri özellikle hataların eksiklerin giderilmesi noktasında bence muhalefet görevini yerine getiren partilerle sıkı diyalog içerisinde olması gerekiyor. Çünkü sorunları ne kadar beraber gündeme getirirsek iktidardaki insanlar o sorunu o kadar daha rahat daha görür hale geliyor. İşte biz bunu Gölcük olayında yakaladık. Yani doğru bir sorunu Bolu’daki bütün arkadaşlar ile beraber eleştirdik ne en nihayetinde Gölcük belli bir süre en azından güvende. Bu anlamda biz şoförlerimizin de temsilcisi olarak sizlerin aracılığıyla sorunlarını nakliyeci arkadaşlarımızın sorunlarını gündeme getirmek isteriz. Sayın milletvekilimiz zaten Bolunun sorunları ile ilgili mecliste son derece aktif sanırım en fazla konuşan milletvekillerinden biri olarak tarihe geçiyor. Gündem de yaratıyor konuştukları. Bizim üzerimize düşen bir şey olursa samimi olarak söylüyoruz Türkiye’de bu kadar büyük üye yapısı olan, sorunları çok olan bir meslek gurubu ile koordineli çalışmak son derece önemli”  şeklinde konuştu. 

Etiketler: