Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CHP BOLU'DAN MUHARREM İNCE'YE BAĞIŞ DESTEĞİ

CHP BOLU'DAN MUHARREM İNCE'YE BAĞIŞ DESTEĞİ
CHP Bolu İl Örgütü, partinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim çalışmalarına katkı sunmak amacıyla toplu bağışta bulundu.


Bağış kampanyasına; CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Bolu Milletvekili Adayları Özer Özcan ve Cahit Çıngı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partililer katıldı.  

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, bir mitinginde “Ateşleyin bakayım, hepiniz 5 TL, 10 TL ne varsa yatırın” diyerek seçmenlerinden bağış istemesi, Bolu CHP seçmenini ve parti yönetimini harekete geçirdi.

İl Başkanı Kazım Karsu öncülüğündeki parti heyeti, milletvekili adaylarıyla birlikte İş Bankası’nda buluştu. Muharrem İnce'nin bağış talebine karşılık veren CHP Bolu seçmeni, banka önünde sıraya girerek bağış yaptı.

Bağış öncesinde açıklama bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Kazım Karsu;  “Cumhurbaşkanımız aday olduktan sonra kendisine destek olmak adına arkadaşlarım ile iş bankasına para yatırmaya geldik ülkemize ve adayımıza partimize bolumuza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Milletvekili aday adayı Özer Özcan; “Kimimiz candan kimimiz maldan ama bu kutsal dava için katkı vermeye geldik” diye konuştu.

Bolu Cumhuriyet Halk Partisi 27. Dönem Milletvekili aday adayı Cahit Çıngı; “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’ye az da olsa karıca kararınca bütün partili arkadaşlarımız ile destek olmaya geldik. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Etiketler: