Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CANER GÜNGÖR’E BOLU İZLENİMLERİNİ ANLATTI

CANER GÜNGÖR’E BOLU İZLENİMLERİNİ ANLATTI
Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat Bolu’yu bir Avrupa kentine benzetti. Donat Bolu’nun son yıllarda adeta bir Avrupa Birliği şehri gibi modern bir görünüme sahip olduğunu söyledi.


Hafta sonu tatilini Sabah Gazetesi Ankara Bölge Müdürü Osman Altınışık ile birlikte Bolu’da geçiren Türkiye’nin en önemli köşe yazarlarından Yavuz Donat Bolu ile ilgili izlenimlerini Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör’e anlattı.
Bolu’dan övgü dolu sözlerle bahseden Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, “Bence 3 tane Bolu var. Birincisi otoban yapılmadan önceki Bolu. Günde binlerce aracın geçtiği, yolun üzerinde sürekli ışıkların yandığı bir Bolu. Otoyolun açılmasıyla birlikte bir ekonomik durgunluk yaşayan Bolu. Sonra yavaş yavaş kendini toplamaya başlayan Bolu. Son yıllarda ise bir Avrupa şehri gibi Avrupa Birliğine girmiş gibi modern tesisleri olan açık hava müzesi gibi çağ atlamış bir Bolu.
Bugün Bolu altın çağını altın dönemini yaşıyor. Daha önce çok geldim. Eski Bolu’yu da bilirim. Önceden sporcular buraya gelir kamp yaparlar sonrada gider şampiyon olurlardı. O sporculardan hayatta olanlar var. Onlarıda Bolu’ya getirip o günleri anlattırmak lazım.
Bolu gerçekten emin adımlarla ilerleyen bir kent. Yavaş yavaş özümseyerek ilerleyen bir şehir. Özelliklerde son yıllarda Avrupa Birliği  şehri gibi bir görünüme sahip. Özellikle termal tesisler konusunda mükemmel çalışmalar yapmış. Bolu geleceğin kentidir diyebiliriz” dedi.