Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CAN PAZARI 6 YARALI 1 ÖLÜ

CAN PAZARI 6 YARALI 1 ÖLÜ
Gerede Kurugöl mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ticari taksi içerisindeki 6 Afgan uyruklu mülteci ile 1 taksi şoförü yaralandı. Kazada 1 kişi ise hayatını kaybetti.

Gerede Karabük yolunun Kurugöl mevkiinde bugün sabaha karşı 04.45 sıralarında meydana gelen kazada 1 kişi öldü,  6 Afgan uyruklu mülteci ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Zafer Karaman yönetimindeki 78 T 0164 plakalı Karabük Terminal Taksi durağına ait ticari taksi içinde bulunan 6 Afgan uyruklu kişi ile birlikte Karabük’ten İstanbul yönüne hareket halindeyken Gerede Kurugöl mevkiinde sabah 04.45 civarında aracın yoldan çıkması sonucu kaza yaptı.

Kaza yapan ticari taksi ters dönerek yol kenarına savrulurken araçta bulunan 11 yaşında Afgan uyruklu bir kişi ise öldü.

Şoför ile birlikte diğer yaralılar Gerede İtfaiyesi tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılırken, gelen ambulans ile Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan taksi şoförü Zafer Karaman ve 6 Afgan uyruklu mültecinin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden 11 yaşındaki Afgan uyruklu kişi ise Karabük’e gönderildi.

Etiketler: