Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”

“CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN”
Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanan Boluspor-İstanbulspor karşılaşması Boluspor’un 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı. Maç sonunda iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, yarın oynanacak maçlara göre ilk 2 iddialarının devam edeceğini belirterek, “Öncelikle camiaya hayırlı olsun. İlk 6’yı garantiledik. Yarın oynanan maçlara göre belki ilk 2 iddiamız da devam edecek. İnşallah da öyle olur. Olmasa da ilk 6’ya kaldığınız zaman yüzde 25 otomatik olarak maç oynamadan bir şansın daha oluyor. Bunu en yüksek seviyeye çekerek sezonu çok iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Çocuklar bunu hak ediyorlar. Herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bugün çok farklı bir maç oynadıklarını söyleyen Karafırtınalar, “Rakibin belki final maçıydı. Geriden çok iyi oyun kurabilen çok iyi atağa ve hücuma çıkabilen bir ekipti. Maçın başında bulduğumuz goller, 2 tane direkten dönen topumuz var. Çok stratejik bir oyun oynadık. Taktiğe sadık kalan bütün oyuncularımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbulspor cephesi

İstanbulspor Teknik Direktörü Tamer Avcı ise, “Maç içinde zaman zaman iyi oynamamıza rağmen takımımızın çok genç olmasının verdiği nedenlerden dolayı zaman zaman hata yapabiliyoruz. Bugün de onlardan biri yaşandı. 19’uncu saniyede gol yedik. Bu takımı etkiliyor. Skoru yakalamamıza ve beraberliği sağlamamıza rağmen yine beşinci dakikada ikinci golü kalemizde gördük. Bugün hatalar biraz fazla oldu. Fakat takımımız ikinci yarıda daha iyi oynamaya başladı. Topa sahip oldu. Golü biz atacağız diye düşünürken bir hatadan dolayı bir kontradan gol yedik. Rakip 3-1 öne geçince oyun bir yerde bitti gibi oldu. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

Etiketler: