Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“CADDEDE YÜRÜYENLER NEYİN PEŞİNDE?”

“CADDEDE YÜRÜYENLER NEYİN PEŞİNDE?”
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül 1 Mayıs kutlamalarında HDP bayrakları ile yürüyüş yapanları ağır bir dille eleştirdi. Akgül; “Bir takım örgüt mensupları işçiyi, emekçiyi bahane ederek örgüt bayrakları, flamaları, HDP bayrakları ile alana inmeleri şehitlerimize ve gazilerimize ihanettir, hakarettir.” dedi.

İsmail Akgül, KESK tarafından düzenlenen 1 Mayıs işçi bayramı kutlamalarını sert bir dille eleştirerek; “Ülkemiz genelinde 1 Mayıs İşçi bayramı kutlamaları gerçekleştirilmekte ilimizde de bir takım etkinlikler yapılmaktadır. Türk Gençliği olarak bizlerde işçilerimizin tabi ki yanındayız ancak bir takım örgüt mensupları işçiyi, emekçiyi bahane ederek örgüt bayrakları, flamaları, HDP bayrakları ile alana inmeleri şehitlerimize ve gazilerimize ihanettir, hakarettir. Türkiye'nin dört bir taraftan kuşatıldığı şu dönemde alan boşluğundan faydalanan örgüt sevicilerin istedikleri kaos ortamına Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak düşmeyecek, tuzaklarını bozacağız.1 Mayıs’ta işçinin meydanda olması gerekirken işçiden başka tüm oyun kurucuların alanda olduğu işçinin ise ailesine ekmek götürebilmek adına işinin başında olduğu aşikardır. Ülkenin menfaatlerini savunan, Şehitlerimize saygı duyan herkesin başımız üstünde Yeri vardır. Vatan hainlerini aralarına alarak İzzet Baysal caddesinde yürütenler neyin peşindedir?

Ülkücü Hareket olarak bu eylemlere sessiz kalmamız sanılmasın korktuğumuzdandır. Biz sorun çıkaran taraf asla olmadık olmayacağız. Biz daima mazlumun yanında zalimin dimdik karşısında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bu vesile ile asıl işçinin işçiler gününü kutlarım.

Allah her zaman yar ve yardımcıları olsun.” ifadelerini kullandı. 

Etiketler: