Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Bu millet sirklerde şovmenlik yapan insanlar seçmeyecek”

“Bu millet sirklerde şovmenlik yapan insanlar seçmeyecek”
CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin mitinglerde bisiklet binmesi sonrası CHP Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın da bisiklete binmesini şov olarak değerlendiren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın; “Tanju Bey de bisikletle dolaşarak Muharrem İnce'nin yaptığı şovun devamını yapmış oldu. Bu millet dünyaya kafa tutacak, mazlumların sesi olacak bir Cumhurbaşkanı seçecek. Bu millet sirklerde şovmenlik yapan insanlar seçmeyecek” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın; CHP'nin hem Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin hem de Bolu Milletvekili Adayı Tanju Özcan'ın seçim çalışmalarında bisiklet kullanarak propaganda yapmasını şov olarak değerlendirdi.

Aydın; “Siyaset şov işi değil, doğruları söyleme işi. Bizi Halka sevdalıyız ve bunu da sürekli Halkın içinde olarak gösteriyoruz. Muhtemelen Tanju Bey de Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce'ye destek olmak için bisikletle gezdiğini düşünüyorum. Muharrem İnce uzun zamandır Milletvekili ve Meclise de çok lüks bir arabayla gidip geliyor. Şimdiye kadar bisikleti kullanmayan birinin Cumhurbaşkanı olduğunda da makam aracı olarak bisiklet kullanmasını beklemekte doğru olmaz" dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın bir yılda 3 lüks araç değiştirmesiyle yerel medyaya haber olduğuna dikkat çeken ve son aldığı lüks jeepinin de değerinin yaklaşık 350 bin lira olduğunu belirten AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın; “Tanju Bey de bisikletle dolaşarak Muharrem İnce'nin yaptığı şovun devamını yapmış oldu. Bu millet dünyaya kafa tutacak, mazlumların sesi olacak bir Cumhurbaşkanı seçecek. Bu millet sirklerde şovmenlik yapan insanlar seçmeyecek. Bu millet bunun farkında. Tanju Beyin aslında son model bir jeepi var. Bisikletle dolaşmasına gerek yok. Allah bizlere de Tanju Beyin bindiği lüks jeepten nasip etsin” diye konuştu.

 

 

Etiketler: