Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Boluspor Süper Lige Yakışan Bir Takım”

“Boluspor Süper Lige Yakışan Bir Takım”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 33’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçı için Eskişehir’e hareket etti. Kırmızı beyazlıların Başkan Yardımcılarından Oktay Ercan takımın hareketinin ardından açıklamalarda bulundu.

Zaman zaman yurt dışından gelerek zaman zamanda Türkiye’de bulunduğu anlarda Boluspor’un her zaman yanında olan ve Bolusporlu oyunculara moral veren Boluspor Kulübü Başkan Yardımcılarından Oktay Ercan, Boluspor’un süper lige yakışan bir takım olduğunun altınız çizerek; “Play-Off’tan çıkan inşallah biz olacağız. Önceden de demiştim. Boluspor süper lige yakışan bir takım. Bütün Türkiye’nin sevdiği gönlündeki bir takım” şeklinde konuştu.

“BOLUSPOR TÜRKİYE’NİN SEVDİĞİ GÖNLÜNDEKİ BİR TAKIM”

Play-Off’a kalmayı garantilediklerini ilk 2’den olmasa bile Play-Off’tan süper lige çıkmak istediklerini sözlerine ekleyen Ercan; “Artık ligin sonuna geldik. Play-Off’a kalmayı garantiledik. Ama ilk 2 şansımızda var. İnşallah Eskişehir’de de galip gelip son maçları da kazanıp, diğer takımların maçlarına bakacağız. Ama bu şekilde olmasa da Play-Off’tan çıkan inşallah biz olacağız. Önceden de demiştim. Boluspor süper lige yakışan bir takım. Bütün Türkiye’nin sevdiği gönlündeki bir takım. Bizde buna bir katkı yaparaktan elimizden geleni yaparak Boluspor’u süper lige layık olacak bir şekilde getirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.  

“AZİZ BAŞKANIN TEKRAR BAŞKAN OLMASINI DESTEKLİYORUZ”         

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile iyi dostluklarının olduğunu ve yapılacak seçimlerde Aziz Yıldırım’ı desteklediğini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Oktay Ercan; “Türkiye’deki herkes bizim kardeş kulübümüz. Aziz başkanın tekrar başkan olmasını destekliyoruz. Kendisi Türk futbolunda çok önemli bir figür. Çok önemli bir isim. Türk futboluna katkıları hiçbir zaman yadsınamaz. O yüzden öncelikle biz kendisine teşekkür ederiz. Gerçekten oda Boluspor’a hazırlık maçı olsun, genç arkadaşları Boluspor’a kazandırması olsun yaptığı katkılardan dolayı bizde kendisine teşekkür ederiz. Aziz başkana seçimlerde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.   

Etiketler: