Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Bolu’dan Kilis esnafına büyük destek

Bolu’dan Kilis esnafına büyük destek
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın öncülüğündeki heyet Kilis esnafına can suyu oldu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Suriye sınırında bulunan Kilis’te halk ve askerlere moral vermek, esnafa maddi destek olmak için başlatılan ziyaretler kapsamında kente giden Bolu protokolü kentte büyük sevgiyle karşılandı. Belediye Başkan Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler esnafları tek tek ziyaret ederek binlerce TL değerinde alışveriş yaptılar. Kilisliler ve Belediye Başkanı Hasan Kara Bolululara teşekkür ederek, “Bolu halkının desteğini hiçbir zaman unutmayacağız” dediler. 

Suriye sınırında bulunan Kilis’te halk ve askerlere moral vermek, esnafa maddi destek olmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan “Destek için Kilis’teyiz” ziyaretleri kapsamında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 46 kişilik heyetle birlikte Kilis’i ziyaret etti.  Burada, Öncüpınar Sınır Kapısı, Mülteci Kampı ve İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyarete eden heyet, ayrıca yaptıkları alışverişlerle ekonomik anlamda sıkıntılar yaşayan esnaflara da can suyu oldu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz önderliğindeki 46 kişilik heyet, esnafları tek tek gezerek hem sıkıntılarını dinlediler hem de binlerce TL değerinde alışveriş yaptılar.

Ekonomik sıkıntıyla boğuşan kent esnafı sınır Bolu halkına teşekkür etti.  

Etiketler: