Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Yılmaz'dan CHP'ye üyeleri sert eleştiri

Başkan Yılmaz'dan CHP'ye  üyeleri sert eleştiri
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Karadere Sularının Bolu’ya getirilmesi için açılan tünelle ilgili yaptığı açıklamada CHP’yi eleştirdi. CHP Meclis üyelerinin bu suların gelmesini istemediğini belirterek, ‘Bolu ile ilgili bir derdiniz olsun, Bolu’ya bir dikili ağacınız olsun’ dedi. Yılmaz ayrıca “ŞOVMENLERE RAĞMEN bu projeler gerçekleşiyor”  

Karadere Tüneli ile ilgili açıklamasında muhalefete de eleştirilerde bulunan Başkan Yılmaz, şöyle devam etti; “Belki hatırlarlar, en son belediye seçimlerinde Karadere sularını getireceğiz ve tahsisini yaptırdık dediğimizde yalan söylüyor diye yaygaralar yapılmıştı. Herhalde Karadere sularının Bolu’ya gelmesini hiç istemiyorlardı. Üstelik bu istemeyenler maalesef Bolu’yu temsil eden meclis üyeleri. İnsan üzülüyor. Onlar yardım edip gelmesini sağlaması için destek olmaları gerekirken, onlara rağmen bu suların Bolu’ya getirilmesini sağlamanın onur ve gururunu Bolu Halkıyla yaşamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Ben istiyorum ki, hepimiz siyasetle uğraşıyoruz. Hepimiz seçimle geldik, bazı şeyleri yaparken, en azından Bolu ile ilgili bir rüyanız olsun. Bolu ile ilgili bir derdiniz olsun, Bolu’ya bir dikili ağacınız olsun. Eğer bunları beceremiyorsanız ağaç dikenlerin de ağacını devirmek için uğraşmayın. Bari gölge etmeyin. Maalesef biz Bolu’ya hizmetkarlık konusunda, Bolu’yu geleceğe taşıyacak ve Bolu’nun bir dünya kenti olmasını sağlayacak projeleri yaparken, hep bu insanlarla mücadele ede ede bu işleri yapmanın mutsuzluğunu yaşıyoruz. Bolu’nun böyle projelere kavuşmuş olmasından niye rahatsız olurlar, algılayamıyoruz. Bir Bolulu olarak Bolu’nun geldiği bu durumdan haz duymaları lazım, mutluluk duymaları lazım.”

 “Şovmenlere rağmen bu projeler gerçekleşiyor”

 Muhalefetin desteği olsa daha fazla işi daha kısa süreye sığdıracaklarını ifade eden Yılmaz, “Biz her şeyi doğru yapmıyoruz, biz de insanız biz de hata yapabiliriz. Gelin düzeltelim beraber. Ama maalesef düzeltme fikri yok, her şeye engel olmak için her türlü şovu yapan şovmenlere rağmen bu projeler gerçekleşiyor. Allah’a binlerce şükür ki, Bolu Halkı ne yapıldığını algılıyor, anlıyor. Bunlar her dönemde ders almalarına rağmen aynı yaygarayı sürdürmek için, Bolu’yu karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bolu’yu sevmeyebilirsin, Bolu’nun gelişmesini ve Bolu’daki değişim ve dönüşümden rahatsız olabilirsin. Bari bunu yüzümüze bakarak ifade etme. Allah’a binlerce şükür ki, bir hayalimiz daha gerçekleşiyor. 14 yıllık mücadelenin üründür bu. 14 yıldır devlet kademeleriyle mücadele verirken, yanımda hiç olmayanlar hatta, yok sayanlar, hatta olmayacağı ihtimalini verenler, yarın inşallah o sulardan kana kana içerler ve inşallah rahatsız olmazlar. Bolu Halkımızın emrinde, Bolu’ya hizmet noktasında hiçbir engeli Bolu’nun seçtiği insanların engelini bile aşarak bu işleri yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ama onların da biraz desteği olsa bu faaliyetler daha fazla olacak, daha fazla işi daha kısa zamana sığdırmanın hazzını beraber yaşayacağız. Ben haz alırken, onlar mutsuz oluyorlarsa, üzülürüm.” diye konuştu.