Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BÜYÜK ÇEKİLİŞ SONA ERDİ

BÜYÜK ÇEKİLİŞ SONA ERDİ


Bolu’da yıllardır hizmet veren Onurlu Yapı Market sahibi ve Boluspor Kulübü 2.başkanı Abdullah Onurlu tarafından bu yıl 2’incisi düzenlenen ve 1 adet Ford Fiesta ile 1 adet Ford Tourneo için büyük çekiliş yapıldı. Ford Fiesta marka otomobili Güzel Sur İnşaat kazanırken, Ford Tourneo’yu kazanan isim ise Gümüş Otomotiv oldu.

Geçtiğimiz yıllarda da yaptığı kampanya ve çekilişlerle müşterilerini araba sahibi yapan Onurlu Yapı Market bu yılda geleneğini sürdürdü. 01 Nisan - 01 Ağustos 2018 tarihlerine kadar Onurlu Yapı Marketten tek seferde 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılabildiği çekiliş noter huzurunda yapıldı.

Bir talihlinin 1 adet Ford Fiesta otomobil ve bir talihlinin de Ford Tourneo kazandığı çekilişe 173 bin 389 kişi katıldı.

Onurlu Yapı Marketten tek seferde 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar bugün 13.00’de yapılan çekilişle 1 adet Ford Fiesta ve 1 adet Ford Tourneo aracın sahibi oldu.

Ford Fiesta 2018 model otomobili 133874 bilet nolu Güzel Sur İnşaat kazandı. Ford Tourneo  çekilişini ise136101 bilet nolu Gümüş Otomotiv kazandı.

Noter huzurunda yapılan çekilişte birer adet yedek talihli de belirlendi. Ford Fiesta çekilişi için yedek Aytekin Doğru olurken Ford Tourneo çekilişi için yedek Altındağ Otelcilik oldu.

 

Etiketler: