Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU İHALEYİ DURDURUN”

“BU İHALEYİ DURDURUN”
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Gölcük’te yapılması planlanan ihale hakkında Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile konuyu değerlendirdiğini söyledi. Özcan, “İhalenin durdurulması için; Orman ve Su İşleri Bakanımızı aradım

Gölcük’te yapılması planlanan 25 adet kır evi, dağ köşkü, göl gazinosu ve 18 odalı otel için ihale şartnamesini inceleyip incelemediği konusunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’ nu arayıp soru yönelten CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolulular adına Türkiye’de çevre duyarlılığı yüksek vatandaşlar adına talepte bulundu.


“ONAYLADIĞINIZ PLANINA UYGUN DEĞİL”

Orman ve Su İşleri Bakanının Alaaddin Yılmaz’ın istediği birçok şeye evet demediğine dikkat çeken Özcan; “Orman ve Su İşleri Bakanımızı aradım. Kendisiyle konuyu yeniden değerlendirdik. Tabi ulusal basında bu kadar tartışılıyor olmasın konunun kendisini rahatsız ediyor ben tahmin edebiliyorum. Ama daha öncede konuşmuştuk bu konuyu. Bana şunu söylemişti. Burada ben Alaaddin Bey’in istediği birçok şeye evet demedim zaten. Ama dedim sayın bakan şu anda yarın bir ihale yapılacak. Siz bu ihale şartnamesini incelediniz mi? İhale şartnamesini inceletirseniz eğer sizin onayladığınız, biz onaylamıyoruz ama onayladığınız planına bile uygun değil ihale. Bungalovlar nereye yapılacak belli değil. Orada 16 aylık inşaat süresinden bahsediyor, kır gazinosu ile ilgili inşaattan bahsediyor bir de Bolu Belediye Başkanının basına verdiği demeçler var. Oraya bir otel yapılacağı çevresinde kayak yapılacağı gibi. Çim kayağı alanları oluşturulacağı alanlarından bahsediyor idi. Birazda hassasiyet ondan dolayı artıyor. Sizden dedim ricam lütfen şu ihale şartnamesini inceletin, inceleyin ve en azından ilk etapta bu ihalenin durdurulması için Belediye Başkanını arayın, bir talimat verin” şeklinde konuştu.  

Etiketler: