Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BU HALK, HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”

“BU HALK, HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK”
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu ay 21’incisi düzenlenen muhtarlar toplantısında konuştu.


Hizmette kusur istemediğini söyleyen Yılmaz, “Bu halk, hizmetin en iyisine layık... O nedenle hizmette kusur istemiyorum” dedi.

Bolu merkeze bağlı 43 mahallenin ihtiyaç ve sorunlarının görüşüldüğü ‘Aylık Muhtarlar Toplantısı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın başkanlığında gerçekleşti.

Bu ay 21’incisi düzenlenen Merkez Mahalle Muhtarlar Toplantısı’nın Nisan ayı oturumunda Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mahalle muhtarlarını devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirerek görüş alışverişinde bulundu.

Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Belediye Başkan Yardımcıları Emine Davarcıoğlu, Zerrin Biçen ve daire müdürleri katıldı.

MUHTAR ATLAN, TEŞEKKÜR ETTİ

Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan, yemek ikramı sonrası bir konuşma yaptı. Atlan, Bolu’nun son 14 yılda önemli gelişimler kat ettiğini ve güzelleştiğini ifade ederek, “Belediye başkamız Sayın Alaaddin Yılmaz ve mesai arkadaşlarının Bolu’muz için nasıl özveriyle çalıştığını biliyoruz. Bütün Bolu halkı da biliyor. Bundan dolayı Sayın Belediye Başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi. Mahallesiyle ilgili talep ve sorunlarını da anlatan Muhtar Atlan, taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü için Başkan Yılmaz’dan destek istedi.

MUHTARLARA 2 KONUDA SUNUM YAPILDI

Atlan’ın ardından muhtarlara, belediye çalışmaları hakkında sunum yapıldı. Destek Hizmetleri Müdürü Fatih Kaplan, sokak hoparlörleri hakkında muhtarlara bilgiler verirken; Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Ayşe Ayık da 2009 yılından düzenli gerçekleştirilen ‘hasta ziyaretleri’ ve hasta bakım hizmetlerine ilişkin sunum yaptı.

 “HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Gerçekleşen sunum sonrası Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, muhtarlara hitap etti. Yılmaz, vatandaşa hizmette kusur istemediğini belirterek, “Bu halk, hizmetin en iyisine layık… O nedenle hizmette kusur istemiyorum” dedi. Şehirden muhtarların da sorumlu olduğunu kaydeden Yılmaz, “Şehri geleceğe taşıma noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Artık şehrin her şeyinden hepimiz sorumluyuz. İnşallah ekibimizle, sizlerle beraber şehrimizi dünyanın yaşanılabilir en iyi şehirlerinden bir tanesi yapacağız.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından muhtarları da dinledi. Kendisine iletilen her türlü soru, görüş ve talepleri dikkatle dinleyen ve not alan Yılmaz, çözümü için ilgili müdürlere talimat vererek, konuların takipçisi olacağını belirtti.

Karşılıklı soru-cevap bölümünün ardından toplantı, Başkan Yılmaz tarafından ev sahipliği nedeniyle Tabaklar Mahallesi Muhtarı Sedat Atlan’a teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.

Etiketler: