Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLUSPOR’UN SEZON SONUNDA…”

“BOLUSPOR’UN SEZON SONUNDA…”
Ligde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Boluspor, yaptığı çift antrenmanlarla çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların sezon başında Fenerbahçe’den transfer ettiği Melih Okutan özel açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda kırmızı beyazlı forma ile 5 gol ve 1 asistle takıma katkı yapan Melih Okutan, takıma yeni katılan Ahmethan Köse ile ilgili, “Ahmethan ile de inşallah güç kazanacağız. Ben Boluspor’un sezon sonunda çok iyi yerlerde olacağını düşünüyorum” dedi.

“AHMETHAN İLE DE İNŞALLAH GÜÇ KAZANACAĞIZ”

Fenerbahçe’den transfer edilen Ahmethan Köse’nin takıma güç katacağını sözlerine ekleyen Okutan; “Öncelikle Ahmethan kardeşime hayırlı olsun. Onu aramızda görmek güzel. İyi bir kamp dönemi geçiyoruz. Çift antrenmanlarla hazırlanıyoruz. Bu kamp sürecini çok iyi geçirmek istiyoruz. Çünkü ikinci yarıda oynayacağımız 17 tane lig maçımız var. Artı Akhisar ile kupada karşılaşacağız. Zorlu maçlar oynayacağız. Telafisi olmayan maçlar olacak. Ama takımdaki ortam çok iyi. İyi çalışıyoruz, kadromuz gayet iyi. Ahmethan ile de inşallah güç kazanacağız. Ben Boluspor’un sezon sonunda çok iyi yerlerde olacağını düşünüyorum” dedi.  

“MAÇLARA İYİ KONSANTRE OLMAYA ÇALIŞIYORUM”

Maçlara çok iyi hazırlanmaya çalıştığını ifade eden Okutan, “Taraftarlarımızın ilgisi son zamanlarda iyice arttı. Maçalara çok iyi konsantre olmaya çalışıyorum. Bu bizim mesleğimiz. Önümde daha 10-15 yıl var. O yüzden kendimi iyi hazırlamaya çalışıyorum. Maçlara iyi konsantre olmaya çalışıyorum. Bu benim mesleğim. Sahada konsantre olup, iyi performans göstermeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

“HAKEM BİRAZ AKHİSAR’I KORUDU GİBİYDİ”

Teleset Mobilya Akhisarspor maçında karşılaşmanın hakeminin deplasman takımını biraz koruduğunun altını çizen; “Kalecinin gerçekten bana sert bir müdahalesi oldu. Penaltı olduğunu düşünüyorum ama hakem öyle değerlendirdi. Sanki biraz bizim sahamızdaki maçta hakem biraz Akhisar’ı korudu gibiydi ama sonuçta biz kazanmasını bildik. İyi bir maç olmuştu benim için. Pozisyonlara girdim 3-4 tane gol atabilirdim. Bu kadar pozisyon yakaladım ama sonunu güzel kapattık, kazandığımız için mutluyuz o maçı” dedi.

“İNŞALLAH BİZE GÜÇ KATACAK”

Fenerbahçe’den takıma katılan Ahmethan Köse ile çok iyi dostluklarının olduğunu sözlerine ekleyen Okutan, “Ahmethan kampa katılır katılmaz 1 saate yakın sohbet ettik. Ben Bolu’yu anlattım, camiayı anlattım, şehri anlatım. Burasının çok düzgün bir kulüp olduğunu çok memnun kaldığımı anlattım. Oda buraya katıldığından dolayı mutlu. Yıllardan beri tanışıyoruz. Fenerbahçe alt yapısında da beraber oynadık. Çok beğendiğim oyuncudur. İnşallah bize güç katacak” şeklinde konuştu.

Etiketler: