Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

BOLUSPOR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI


Kurban Bayramının 3.günü dolayısıyla Boluspor kulübü tesislerinde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Boluspor Kulübü Tesisleri’nde bayramlaşma töreni yapıldı. Yapılan törene Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, Boluspor kulübü eski başkanlarından Yener Bandakçıoğlu, Emin Semercioğlu, Boluspor teknik heyeti, futbolcular Boluspor yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

“PLAY-OFFLARA KALMADAN İNŞALLAH ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLAMAK İSTEĞİMİZ ARZUMUZ”

Törende kulüp başkanı Necip Çarıkçı ilk olarak söz aldı ve bir konuşma yaptı. Çarıkçı konuşmasında play-off’lara kalmadan şampiyon olmak istediklerini ifade ederek; “İlk defa bu bayramda, biraz kalabalık olduk. Bu da bizi mutlu ediyor. Yeni bir sezon, yeni bir heyecan. Geçen sene beraber çalıştığımız teknik kadromuz, Sait Hoca’mız ve ekibi, altyapı hocalarımız ile sezona başladık. Boluspor, küçük şehrin büyük takımıdır. 12 yıldan beri de takımımız birinci ligde mücadele ediyor. Hep play-offlara geliyoruz, play-offlarda eleniyoruz. Bu sene başta, bende ve yönetim kurulunda, Bolu Halkında, bu sene ile ilgili bir heyecanımız var. Geçen sene takımımızı koruyan bir yapımız var. Aramıza katılan 12 genç futbolcu kardeşimiz var. Öncelikle Boluspor futbol takımı Türk Futboluna yeni gençler kazandırma arzusu olan bir takım. Burada yaş ortalamamızın çok düşük olduğunu görmekteyim. Aramıza katılan çok düzgün abilik yapacak futbolcu kardeşlerimiz var. Bunlar da geçmişte Türk Futbolunda yaşı ne kadar 28 de olsa, büyükler var. Bunlar da gençlerle beraber iyi bir uyum yakaladı. İki maçımızı da kazandık. Bundan sonra da bu sezonu play-offlara kalmadan inşallah şampiyon olarak tamamlamak isteğimiz arzumuz. Bunda da bütün Bolu Halkından, taraftarımızdan, eski başkanlarımızdan, en başta bize kötü günde hep sahip çıkan Bolu Belediye başkanından,  destek bekliyoruz. Bu sezon inşallah Boluspor’umuz için hayırlı olur” dedi.

“BOLU HALKINA YILLARDIR BEKLEDİĞİ GÜZEL GÜNLERİ YAŞATACAĞIZ”

Çarıkcı’nın ardından söz alan Boluspor kulübü eski başkanlarından Yener Bandakçıoğlu ise şunları dile getirdi: “Bütün gücümle Necip Çarıkcı arkadaşımızın yanındayım. İnşallah bugüne kadar çeşitli nedenlerle kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene yakalayacağız. Bolu halkına yıllardır beklediği güzel günleri yaşatacağız. Bundan eminim. Bayramınızı kutluyorum.

“BUNU BAŞARAN EKİP BİZ OLMAK İSTİYORUZ”

Boluspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise, gece gündüz çalıştıklarını ve ligin sonunda şampiyon olmak istediklerini ifade ederek; “ Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bizim bayramlarımız hafta sonu oluyor. Maçları kazandığımız zaman. İnşallah Cuma günü o günlerden bir tanesini daha yaşayacağız. Sadece maçları kazanmak değil, sezonu kazanmak amacımız. Bu sene bunu başarmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Futbolcu kardeşlerimle gece-gündüz çalışıyoruz. Aylardır bu sıcakta bunun mücadelesini verdik. İlk iki hafta neler yapabileceklerini gösterdiler. İnşallah önümüzdeki maçlarda başarıları devam eder. Mutlu sona ulaşırız. Emeği geçen herkese, destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu şehirde, bu takımda bir üst ligi hak ediyor. Bunu başaran ekip biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu

“BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH”

Boluspor takım kaptanı Yusuf Emre Gültekin, kentin süper lig özleminin farkında olduklarını belirterek; “Herkesin süper lig özlemini biliyoruz. Bütün takım arkadaşlarımla bu sene bunun için çaba göstereceğiz. Başaracağız inşallah”

“BU BİRLİKTELİĞİ DİĞER ZAMANLARDA DA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Son olarak söz alan Boluspor ikinci kaptanı Gökhan Değirmenci ise ligin sonunda mutlu sona ulaşmayı hedeflediklerini söyleyerek şunları dile getirdi: “Hepinizin bayramını tekrar kutluyorum. Herkesin bildiği gibi ikide iki yaparak başladık. Bu birlikteliği diğer zamanlarda da görmek istiyoruz. Gerek başkanımızın yanında gerekse de takımımızın yanında bu birlikteliği görüp, hep birlikte mutlu sona ulaşmayı diliyorum” dedi.