Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR U12 TAKIMI EN PRESTİJLİ TURNUVAYA KATILAC

BOLUSPOR U12 TAKIMI EN PRESTİJLİ TURNUVAYA KATILAC


Avrupa'nın 12 yaşta en prestijli turnuvaları arasına giren ve Altınordu Kulübünün ev sahipliği yaptığı U12 İzmir Cup 05–08 Nisan tarihlerinde Selçuk Efes Tesisleri'nde düzenlenecek. U12 İzmir Cup'a bu sene Boluspor U12 takımı da katılacak.

Her yıl Avrupa'nın en iyi 12 yaş takımlarının mücadele ettiği U12 İzmir Cup'ta bu yıl futbolseverler Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Torino, Sparta Prag ve Slavia Prag gibi ekiplerin yanı sıra ülkemizden de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Boluspor ve Bursaspor gibi ekipleri izleme fırsatı bulacak.

Konuyla ilgili Boluspor Alt Yapı Yöneticisi Adil Semercioğlu açıklamalarda bulundu. Semercioğlu, “Gelecekte gençlerimizin de ne durumda olduklarını, kendilerini kıyaslayabilecek kulüplerin içinde görebilecekleri bu turnuvaya bizde ‘evet’ dedik. 05–08 Nisan tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan turnuvaya katılma kararını aldık” dedi.

“BU TURNUVAYA BİZDE ‘EVET’ DEDİK”

Türkiye’den ve Avrupa’dan bir çok seçkin takımın turnuvaya katılacağını ifade eden Semercioğlu; “Altınordu kulübü, kulübümüze davetiye gönderdi. Bizde bu davete icabetten kendi yönetim kurulumuzla görüştük. Böyle bir turnuvanın camiamıza verimli olacağını düşündük. Gelecekte gençlerimizin de ne durumda olduklarını, kendilerini kıyaslayabilecek kulüplerin içinde görebilecekleri bu turnuvaya bizde ‘evet’ dedik. 05–08 Nisan tarihleri arasında İzmir’de yapılacak olan turnuvaya katılma kararını aldık. Efes Cup turnuvasına. Bu turnuva Uluslar arası bir turnuva. Türkiye’den katılacak takımların yanında da, Avrupa’nın çeşitli kulüplerinden Bayern München, Benfica, Atletico de Madrid, Athletic Bilbao, Slavia Prag, Sparta Prag, Dinamo Zagreb, Deportivo katılacak. Bizde bu turnuvada yer almak istediğimizi gönderilen davetiye de bildirdik” şeklinde konuştu.

“EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Akademi takımlarının çalışmalarını sürdüğünün altını çizen Semercioğlu; “Akademi ligleri son haftalarda çocukların ders programlarının ağır olması, antrenman eksikliklerine sebebiyet verebiliyor. Biz mümkün olduğu kadar bu çocukların eğitimlerinden geri kalmalarını istemiyoruz. Ama antrenmanlarımızı da bu arada sürdürüyoruz. En iyi şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz. Zaten netice-sonuç ilişkisi değil, yeter ki onları düzgün sahada oynatabilmek. İlerde birer futbolcu olarak yetiştirme hedefindeyiz. Bu konuda da ilerlememizi sürdürüyoruz” dedi.

ALT YAPIDAN 2 OYUNCU A TAKIM KAMPINDA

Boluspor Alt Yapı Yöneticisi Adil Semercioğlu, Boluspor’un devre arasında kampına başlayacak kampına alt yapıdan 2 oyuncu gönderdiklerini söyleyerek; “A takımdaki mevki boşluklarını altyapıdaki mevcut oyuncularımızla tamamlıyoruz. U17 takımından Erkan’ı, U21 takımından da Mutlu’yu A takım kampına gönderiyoruz. Bu iki isim kesinleşen isimler. Kampa gönderdiğimiz zaman oyuncumuzun boş durmaması lazım. Bizim talebimiz Hakan’ı göndermekti fakat, sol bek mevkisinde kadro dolu. Gönderdiğimiz zaman bir şeyler olabilmeli. Bir şeyler yapabilmeli, takıma girebilmeli. Kenarda duracaksa hiç göndermenin bir anlamı yok. Burada en güzel şekilde çalışmasını yaptırırız” şeklinde konuştu.