Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR FUTBOLCUSU BÖYLE OLUR

BOLUSPOR FUTBOLCUSU BÖYLE OLUR

Boluspor, İshak Çakmak’ın 90+2’inci dakikada penaltıdan attığı golle seri galibiyetlerine devam ederken, deneyimli oyuncu gol sevincini tribünde bulunan taraftarlarla paylaşmıştı. Gol sevinci anında kucağında bebeği ile İshak Çakmak’ın yanına koşan taraftar objektiflere yansımıştı. Deneyimli oyuncu bizler aracılığıyla kucağında bebeği ile gol sevincine ortak olan kadın ve bebeğini kulübe davet etti.

Boluspor medya sorumlusu Ufuk Eskioğlu’nun çektiği fotoğraflarda dikkatleri üzerine çeken bayan taraftar duygulu anlar yaşatırken, İshak Çakmak’ın son dakikada attığı gole sevinmişti.

Boluspor’un başarılı oyuncusu İshak Çakmak’dan da mesaj gecikmedi. Maçın heyecanından son dakika golü ile gelen 3 puanla tüm sevincini taraftarlara yaşamak isteyen başarılı oyuncu gol sevinci sırasında Bolusporlu taraftarlarla sevincini paylaştığını ancak kucağında bebeği olan kadının dikkatini çekmediğini söyledi. Maçın sonunda gördüğü fotoğrafların sonrasında bir hayli duygulu anlar yaşadığını ifade etti.

“KENDİSİNE TÜM ARKADAŞLARIMIZIN İMZALI BİR FORMASINI VERMEK İSTİYORUZ”

Özel açıklamalarda bulunan İshak Çakmak; “Bayan taraftarımızı ve bebeği ile kulübe davet ediyorum. Tüm takım arkadaşlarımızla misafirimiz olmasını isteriz. Kendisine tüm arkadaşlarımızın imzalı bir formasını vermek istiyoruz. Hafta içinde bizimle buluşmasını isteriz. Sizlerin aracılığı ile kulübe bekliyoruz” dedi.

Etiketler: