Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’DA YERELDE TÜM BELEDİYELER”

“BOLU’DA YERELDE TÜM BELEDİYELER”
AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay Bolu’da tamamlanan kongreler süreci ve seçim çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Doğanay; “İl kongremiz siyasi tarihinin en büyük mitingi ve kongresidir. Altını çizerek söylüyorum bunu yapmak bizlere nasip oldu.” dedi.

Nurettin Doğanay, “Bolu’da Yerelde Tüm Belediyeler” sloganı ile; “3 milletvekilinin 3’ünü almak rabbim bize nasip edecek inşallah. Biz çalışıyoruz onun için de rabbim de emeğimizin karşılığını verecektir. Öncelikle tabi ki milletimizin iradesi ve takdiri ile biz çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“3 MİLLETVEKİLİNİN 3’ÜNÜ ALACAĞIZ”

AK Parti Bolu teşkilatlarının yarın seçim olacakmış gibi hazır bulunduklarını ayrıca 17 yıldır bu teşkilatın gereğini yaptığını vurgulayan Doğanay; “Öncelikle beldelerimizden başlamak kaydı ile ilçe kongrelerini de yaptıktan sonra il kongremizi gerçekleştirdik. İl kongremiz siyasi tarihinin en büyük mitingi ve kongresidir. Altını çizerek söylüyorum bunu yapmak bizlere nasip oldu. Akabinde de gençlik kolları kongremizi yaptık daha sonrasında da kadın kolları kongremizi yaptık. Şu an itibariyle bizler AK Parti Bolu İl teşkilatları olarak hazır ve nazır bir şekilde her zaman olduğu gibi sadece kongre ile alakalı değil biz her zaman sahadayız. Biz her zaman bir yarı seçim olacakmış gibi hazır bulunan bir teşkilatız. Bunun da örneği 17 yıldır bu teşkilatlar bu noktada gereğini yapıyor. Gereğini yaptığı için de artık önümüzde malumun ilanıdır bir yerel seçim var. Yerel seçimlerin hemen akabinde de genel seçimler yani Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. AK Parti Bolu teşkilatları tüm kademeleri ile 1. Kademe, 2. Kademe ve 3. Kademe olarak seçimlere hazır. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de sloganımız şu; “Bolu’da Yerelde Tüm Belediyeler” ve akabinde de genel de altını çiziyorum ikisinin de 3 milletvekilinin 3’ünü almak rabbim bize nasip edecek inşallah. Allah çalışana veriyor. Oturana vermiyor. Biz çalışıyoruz onun için de rabbim de emeğimizin karşılığını verecektir. Öncelikle tabi ki milletimizin iradesi ve takdiri ile biz çalışmaya devam ediyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Etiketler: