Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BOLU’DA 3–0 YAPMAK İÇİN HAZIRIZ”

“BOLU’DA 3–0 YAPMAK İÇİN HAZIRIZ”
AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, 24 Haziran’da yapılacak erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Doğanay, AK Parti olarak bugüne kadar sandıktan geri duran bir parti olmadıklarını ve seçime her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Doğanay, “Yarın seçim olduğu zaman hemen sahaya inecek durumdayız. Kongrelerimizi tamamladık hepsi bitti. 1’inci, 2’inci,3’ünci kademe olarak Bolu teşkilatları seçime hazırdır, Bolu teşkilatları öncelikle Bolu’da 3-0 yapmak için.” dedi.

24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimin tüm ülkeye, millete ve siyasi partilere hayırlı olmasını dileyen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Öncelikle 24 Haziran’da ülke genelinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, milletimize aynı zamanda tüm siyasi partilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tabi ki öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu açıklama ve sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız Genele Başkanımızla yapılan bir istişare sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın da seçimlerin 24 Haziran’da yapılması noktasında bir karar verildi. Bunu öncelikle ben şahsım adına yorumlayacak olursam olumlu olarak düşünüyorum. Böyle bir karar bekleniyordu ve toplumun beklentisi olarak vardı. Biz bu sorularla karşılaşıyorduk. Sandık önemli sandık demokrasinin tecelli ettiği yer çünkü millet iradesine başvuruyoruz. Tabiri caizse milletin iradesine başvuruyorsunuz, milletin huzurunda siyasi partili olarak divana duruyorsunuz ve milletimizin vermiş olduğu karar neticesinde de ülkenin yönetimine karar veriyorsunuz. Biz 17 yıldır sandıktan geri duran, kaçan, milletimizin huzuruna çıkmaktan geri duran bir parti olmadık. Bu güne kadar olmadığımız gibi bundan sonrasında da olmayacağız. Çünkü olması gereken bu ve sandıktan çıkan iradeye de her zaman için saygı duyduk şu ana kadar. Bu seçimde de böyle olacak.” dedi. 

“Bolu’da yeniden başarıya imza atacağımıza inanıyorum”

AK Parti teşkilatları olarak seçime hazır olduklarını kaydeden Nurettin Doğanay, “Ülkenin şu an mevcut şartlarını, durumunu değerlendirdiğimiz zaman etrafımızdaki o ateş çemberin Suriye’yi Irak’ı ve özellikle Türkiye’nin bölgesinde güçlenmesini istemeyen bir coğrafyaya baktığımız zaman Avrupa ülkelerine baktığımız zaman ben bu seçimin elzem olduğunu düşünüyorum. Bu seçimin muhakkak olması gerektiğini güçlü bir iktidar ile birlikte buradan çıkılması gerektiğini düşünüyorum ve buradan çıkacak sonucun da Türk milletinin öncelikle Dünya’ya, dünya ile bilirlikte Avrupa’ya bir mesajı olacağını düşünüyorum. Bu manada bu seçimleri çok önemsiyorum. Buradan ben tüm vatandaşlarımıza Bolulu hemşerilerimize öncelikle sandığa gidilmesi ve sandıkta oyunu kullanılması, kendi tercihlerini, hür iradelerini ortaya koymaları gerektiğini düşünüyorum. Bizde AK Parti ile teşkilatları olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra seçime hazır bir partiyiz. Bu konuda antrenmanlıyız. Yarın seçim olduğu zaman hemen sahaya inecek durumdayız. Kongrelerimizi tamamladık hepsi bitti. 1’inci, 2’inci,3’ünci kademe olarak Bolu teşkilatları seçime hazırdır, Bolu teşkilatları öncelikle Bolu’da 3-0 yapmak için. Akabinde de birlikte yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanlığı kısmında ittifak le beraber kullanılacak oylar var çünkü bu manada buna da hazır olduğunu kendi rekorumuzu tekrar egale ederek Bolu’da tekrar yeni bir başarıya imza atacağımızı inanıyorum ve güveniyorum.” dedi.

“Öncelikle aday adaylarının başvurularını alacağız”

Seçim süreci ile ilgili de bilgiler veren Doğanay, “Tabi ki biz bugün meclisin alacağı karar neticesinde istifa tarihinin son tarihi belli olacak aynı zamanda milletvekili adaylık başvurusunun son tarihi belli olacak. Bu çok kısa bir zaman dilimi içerisinde olacak. Bizde burada AK Parti teşkilatları olarak öncelikle milletvekillerinin aday adaylık başvurularını almak için burada olacağız, olmaya devam edeceğiz. İnşallah süreç Bolu, teşkilatlarımız ve aday adayları adına aynı zamanda hayırlara vesile olur diyoruz. Her seçim önemlidir, değişimin olduğu değişim ve dönüşümlerin olduğu seçimlerdir. Bu manada heyecanı vardır. Bu heyecan en üst düzeyde devam etmesi gerektiğini de düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

Etiketler: