Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BİLGİEVİ PROJEDE HEDEFİNE ULAŞTI

BİLGİEVİ PROJEDE HEDEFİNE ULAŞTI
Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi tarafından başlatılan ‘’Bilgievini Tanıyorum, Kitabımı Okuyorum‘’ projesi kapsamında ilçedeki okulların Ramazan Dede Bilgievi ziyaretleri tamamlandı.

Ramazan Dede Bilgievi geçtiğimiz günlerde haftada üç gün gerçekleşen ve okulların 5,6 ve 7. sınıflarına yönelik "Bilgievini Tanıyorum, Kitap Okuyorum" projesi çerçevesinde son olarak Gerede Ortaokulu öğrencilerini misafir etti.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; Bilgievine ziyarete gelen öğrencilere hitaben “İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile başlattığımız bu projeyi her hafta misafir ettiğimiz öğrencilerimizle sağlıklı bir şekilde hedefine ulaştırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bilgievimiz yıllardır devam eden güvenli internet, eğitim ve kütüphane hizmetlerinin daha çok tanınması, arttırılması ve eğitime verdiğimiz önemden dolayı bu projeyi hayata geçirdik. Bu kapsamda siz değerli öğrencilerimizi misafir ettik. Bilgievimiz Milli Eğitimimiz tekrarlayıcı unsurudur. Öğretmenlerimiz hem sizler için hem de velilerimiz için gayret gösteriyor. Amacımız iyi insan yetiştirmek. Bu kapsamda projeyi geliştiren ve uygulayan Bilgievi Müdürümüze, ekibine ve katılım sağlayan Okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından okuma etkinliğine geçildi. Kitapları okuyan öğrenciler arasında örnekleme yapılarak okudukları kitabın özetlerini öğretmenlerine sundular. Oldukça yararlı geçen proje ile haftada 150 öğrenciyi misafir eden Ramazan Dede Bilgievi proje sonunda yaklaşık 1500 öğrenciye ulaştı. Öğrencilerin gerek okulları ile alakalı notlar, gerekse çevrelerinde, mahallelerinde bulunan sorunları birinci elden Belediye Başkanı Mustafa Allar’a iletme imkânı doğdu. İlçeye yeni atanan ve Bilgievi ile ilk defa tanışan öğretmenler, bu imkânın birçok yerde olmadığını, Gerede ilçesinde böyle bir hizmetin sunulmasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Etiketler: