Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKANI YILMAZ’DAN KARSU’YA ZİYARET

BAŞKANI YILMAZ’DAN KARSU’YA ZİYARET
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu’yu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, nefes darlığı ve öksürük şikâyetiyle Özel Çağsu Hastanesi’ne başvuran ve göğüs hastalıkları servisinde tedavi altına alınan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kazım Karsu’ya ziyarette bulundu.  Perşembe günü öğlen saatlerinde Özel Çağsu Hastanesine gelen Yılmaz, Özel Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’in eşliğinde ziyarette bulunduğu CHP İl Başkanı Kazım Karsu’ya ‘acil şifalar’ diledi ve sağlık durumu hakkında bilgiler aldı.

YILMAZ: KAZIM AĞABEY HER ZAMAN BİZLERİN AĞABEYİDİR

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, CHP’li Karsu’yu her zaman bir ağabey olarak gördüğünü belirterek “O her şeyden önce ağabeyimiz. Siyasette birilerimiz belediye başkanı, il başkanı, milletvekili olabilir, ancak ‘ağabey’ olmak farklı bir şey.  Kazım ağabey her zaman bizlerin ağabeyidir. Ona en ufak bir şey olursa yanında oluruz.” dedi.  “Görüşlerimizin farklı olması bizim zenginliğimizdir” diyen Yılmaz, sözlerinin devamında ise, “Bunu düşmanlık aracı yapanlar da olabilir, ancak bizler Kazım ağabeyi ‘ağabey’ olarak bilir, farklı bakmayız. Zaten de bakmamamız lazım. Siyaset, ülkeye ve millete hizmet etmek için bir araçtır. Amacı hizmettir.  Onu öyle gördüğünde problem ortadan kalkar.” diye konuştu.

KARSU: GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM

CHP İl Başkanı Kazım Karsu da ziyarete ilişkin duygularını paylaşarak “Gerçekten çok mutlu oldum. Böyle bir günde beni ziyaret ettiğinden ötürü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Fikirlerimiz ne olursa olsun hedefimiz ülkemizin refahıdır. Görüşlerimiz detaylarda ayrılabilir, ama birleştiğimiz nokta ülkemiz, devletimizdir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARI DA ZİYARET ETTİ

Öte yandan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sabahtan gerçekleşen bir dizi ziyaretle de; İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde yatan hastaları ve sağlık sorunları bulunan 4 kişiyi, ikamet ettikleri evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a; Bolu Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Şerife Koçyiğit,  İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Taner Laçin, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekim Vekili Ali Can Önal, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Timuçin Erem, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ ve Bolu Belediyesi kurum doktoru Gülsüm Öncü eşlik etti.